Κείμενο εμφανίζεται ως μη αναγνώσιμος σύμβολα όταν ανοίγετε ένα έγγραφο στο Word 2002

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 323037 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ανοίγετε ένα αρχείο, τα περιεχόμενα του αρχείου δεν είναι αναγνώσιμα και αντικαθίστανται από τα πλαίσια και άλλα σύμβολα και χαρακτήρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα παρόμοιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει, όταν ανοίγετε ένα έγγραφο με το πρόγραμμα μετατροπής "Ανάκτηση κειμένου από οποιοδήποτε αρχείο".

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
291180WD2002: Μορφοποίηση χάνονται, σύμβολα εμφανίζονται κατά το άνοιγμα εγγράφου
186435WD97: Μορφοποίηση χάνονται, σύμβολα εμφανίζονται κατά το άνοιγμα εγγράφου

Αιτία

Αυτό το ζήτημα έχει αναφερθεί ότι είναι το αποτέλεσμα ενός από τους εξής ιούς τύπου worm ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: w32/Klez.e@mm, w32/Klez.h@mm, worm_klez.e, w32/klez.f ή άλλη παραλλαγή του ιού τύπου worm klez. Ο ιός τύπου worm αντικαθιστά κάθε χαρακτήρα στα ενεχόμενα αρχεία με μηδενικά ή άλλων μη αναγνώσιμοι χαρακτήρες και σύμβολα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να καταργήσετε τον ιό τύπου worm Klez και τις γνωστές παραλλαγές του από τον υπολογιστή σας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του λογισμικού αντιμετώπισης ιών.Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με προμηθευτές λογισμικού αντιμετώπισης ιών, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία μέθοδος για την επαναφορά ενός εγγράφου που έχει προσβληθεί από αυτούς τους ιούς τύπου worm. Η Microsoft συνιστά να έχετε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας των εγγράφων σας είναι αποθηκευμένα σε μια θέση έξω από τον υπολογιστή σας (για παράδειγμα, σε μια δισκέτα, μια εφεδρική ταινία ή σε ένα CD-ROM).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 323037 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
  • Microsoft Word 97 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbopenfile kbtshoot kbvirus kbprb kbmt KB323037 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:323037

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com