ID articol: 323166 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Acest articol descrie cum se descarcă actualizările din Windows Update Catalog. Windows Update Catalog oferă actualizări pentru toate sistemele de operare pentru care oferim asistență în prezent. Printre aceste actualizări se numără:
 • Drivere de dispozitiv
 • Remedieri rapide
 • Fișiere de sistem actualizate
 • Pachete service pack
 • Caracteristici noi Windows
Vă îndrumăm de-a lungul pașilor de căutare în Windows Update Catalog pentru a găsi actualizările dorite. Apoi, aveți posibilitatea să descărcați actualizările și să le instalați la domiciliu sau în rețeaua de firmă cu computere Microsoft Windows.

De asemenea, discutăm despre cum pot utiliza profesioniștii IT serviciile Software Update, cum ar fi Windows Update sau Actualizări automate.

Important Acest conținut este destinat utilizatorilor de computer de nivel avansat. Descărcarea actualizărilor de la Windows Update Catalog este recomandată numai pentru utilizatorii avansați și pentru administratori. Dacă nu sunteți un utilizator avansat sau administrator, vizitați următorul site Web Microsoft pentru a descărca direct actualizările:
http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/vistadefault.aspx?ln=ro-ro

Pași pentru descărcarea actualizărilor din Windows Update Catalog

Pentru a descărca actualizări din Windows Update Catalog, urmați acești pași:

Pasul 1: Accesați Windows Update Catalog

Pentru a accesa Windows Update Catalog, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Home.aspx
Pentru a vedea o listă cu întrebări frecvente despre Windows Update Catalog, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Faq.aspx

Pasul 2: Căutați actualizări de la Windows Update Catalog

Pentru a căuta actualizări de la Windows Update Catalog, urmați acești pași:
 1. În caseta Căutare, tastați termenii de căutare. De exemplu, poate veți tasta Securitate Windows Vista.
 2. Faceți clic pe Căutare sau apăsați ENTER.
 3. Navigați în lista afișată pentru a selecta actualizările pe care doriți să le descărcați.
 4. Faceți clic pe Add pentru fiecare selecție pentru a o adăuga la coșul de descărcări.
 5. Pentru a căuta alte actualizări de descărcat, repetați pașii de la 2a până la 2d.

Pasul 3: Descărcarea actualizărilor

Pentru a descărca actualizări de la Windows Update Catalog, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe view basket sub caseta Search pentru a vizualiza coșul de descărcări.
 2. Verifica?i lista de actualizări, apoi faceți clic pe Download.

  Notă Dacă vi se solicită, faceți clic pe Accept pentru a accepta acordul de licență.
 3. Selectați locația unde doriți să salvați actualizările. Aveți posibilitatea să tastați calea completă a folderului sau să faceți clic pe Browse pentru a găsi folderul.
 4. Faceți clic pe Continue pentru a începe descărcarea.
 5. Când se termină descărcarea, faceți clic pe Close pentru a închide fereastra de descărcări.
 6. Închideți fereastra Windows Update Catalog.
 7. Găsiți loca?ia pe care ați specificat-o în pasul 3c.
  Notă Dacă ați descărcat drivere de dispozitiv pentru instalare, continuați cu „Instalarea driverelor"
  .
 8. Face?i dublu clic pe fiecare actualizare, apoi urmați instrucțiunile pentru a instala actualizarea. Dacă actualizările sunt destinate altui computer, copiați-le în acel computer și faceți dublu clic pe ele pentru a le instala.
Dacă toate elementele pe care le-ați adăugat la coșul de descărcări s-au instalat cu succes, atunci ați terminat.

Dacă doriți să aflați despre servicii suplimentare de actualizări, consultați secțiunea „Servicii Software Update pentru profesioniștii IT”

Instalarea driverelor

 1. Deschideți un prompt comandă din meniul Start.
 2. Pentru a extrage fișierele de driver, tastați următoarea comandă în promptul de comandă, apoi apăsați ENTER:
  expand <NUME FIȘIER CAB> -F:* <DESTINAȚIE>
 3. Pentru a pregăti driverul pentru instalare plug and play sau pentru expertul Adăugare imprimantă, utilizați PnPutil după cum este descris în următorul articol din Baza de cunoștințe Microsoft:
  937793 Pregătirea și instalarea pachetelor driver utilizând utilitarul PnP (Pnutil.exe) în Windows Vista (Poate fi în engleză)
  Notă Pentru a instala un driver de imprimantă în arhitectură încrucișată, trebuie să aveți deja instalat driverul de arhitectură locală și veți avea nevoie de copia de arhitectură încrucișată a fișierului Ntprint.ini de pe alt sistem. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  952065 Nu este posibilă instalarea de drivere de imprimare terțe pentru arhitectură încrucișată în Windows sau Windows Server 2008 (Poate fi în engleză)
  .

Servicii Software Update pentru profesioniștii IT

Pentru informații generale despre serviciile Software Update, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.microsoft.com/ro-ro/wsus/bb466186.aspx

Windows Update

Profesioniștii IT pot utiliza serviciul Windows Update pentru a configura un server în rețeaua de firmă pentru a oferi actualizări serverelor din firmă și clienților. Această funcționalitate poate fi utilă în mediile în care unii clienți și unele servere nu au acces la Internet. Această funcționalitate poate fi utilă și în mediile cu nivel înalt de gestionare, în care administratorul firmei trebuie să testeze actualizările înainte de implementare.

Pentru mai multe informații despre efectuarea actualizărilor de drivere la nivel de firmă utilizând Windows Update, vizitați următorul site Web Microsoft TechNet:
http://technet.microsoft.com/ro-ro/library/cc768045.aspx

Actualizări automate

Profesioniștii IT pot utiliza serviciul Actualizări automate pentru a menține computerele actualizate cu cele mai recente actualizări critice de pe un server de firmă care execută serviciile Software Update Services.

Actualizări automate funcționează cu următoarele versiuni:
 • Microsoft Windows 2000 Professional
 • Windows 2000 Server
 • Windows 2000 Advanced Server (Service Pack 2 sau versiuni ulterioare)
 • Windows XP Professional
 • Windows XP Home Edition
Pentru informații suplimentare privind modul de utilizare a actualizărilor automate în Windows XP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
306525 Cum se configurează și se utilizează Actualizări automate în Windows XP (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru informații suplimentare privind modul de utilizare a actualizărilor automate în Windows 2000, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
327850 Cum se configurează și se utilizează Automatic Updates în Windows 2000 (articolul poate să fie în limba engleză) (Poate fi în engleză)

Depanare

Este posibil să se manifeste una sau mai multe dintre următoarele probleme când utilizați Windows Update sau Microsoft Update:
 • Poate apărea următorul mesaj de eroare:
  Software update incomplete, this Windows Update software did not update successfully.
  Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  319585 Mesaj de eroare „Software update incomplete” când vizitați situl Web Windows Update
 • Poate apărea următorul mesaj de eroare:
  Administrators Only (-2146828218) To install items from Windows Update, you must be logged on as an administrator or a member of the Administrators group. If your computer is connected to a network, network policy settings may also prevent you from completing this procedure.
  Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  316524 Primiți un mesaj de eroare „Administrators only” când încercați să vizitați site-ul Web Windows Update sau site-ul Web Microsoft Update (articolul poate să fie în limba engleză) (Poate fi în engleză)
 • Este posibil să nu se poată vizualiza site-ul Windows Update sau Microsoft Update site dacă vă conectați la site-ul Web prin intermediul unui proxy Web de autentificare care utilizează autentificarea proxy integrată (NTLM).

Probleme similare și soluții

Vizitați site-urile Web Microsoft din următoarele secțiuni pentru mai multe informații despre cum să obțineți și să distribuiți descărcările de la Windows Update sau de la Microsoft Update.

Instalarea de mai multe actualizări cu o singură repornire

Acest program de instalare a remedierilor rapide inclus în actualizările Windows XP și Windows 2000 post-Service Pack 3 (SP3) include funcționalități pentru a accepta mai multe instalări de remedieri rapide. Pentru versiunile anterioare de Windows 2000, este disponibil pentru descărcare instrumentul de linie de comand㠄QChain.exe”. Pentru mai multe informații despre cum se instalează mai multe actualizări sau remedieri rapide fără a reporni computerul după fiecare instalare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vizualiza articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
296861 Cum se instalează mai multe actualizări sau remedieri rapide pentru Windows cu o singură repornire

Resurse de securitate Microsoft

Pentru cele mai recente resurse de securitate Microsoft, cum ar fi instrumente de securitate, buletine de securitate, avertizări de viruși și asistență generală de securitate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.microsoft.com/ro-ro/security/default.aspx
Pentru mai multe informații despre instrumentul MBSA (Microsoft Baseline Security Analyzer), vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.microsoft.com/ro-ro/security/cc184924.aspx

Centrul de descărcări Microsoft

Pentru informații suplimentare despre modul în care se descarcă fișierele de la Centrul de descărcări Windows, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele de suport Microsoft de la Online Services (articolul poate să fie în limba engleză) (Poate fi în engleză)

Pagini de descărcare specifice produselor

Windows XP

Pentru descărcări Windows XP, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/xp-downloads#2TC=featured

Windows 2000

Pentru descărcări Windows 2000, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.microsoft.com/ro-ro/windowsserver/2000/bb735341.aspx

Internet Explorer

Pentru descărcări Internet Explorer, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/romania/windows/internet-explorer/default.aspx

Windows Media Player

Pentru descărcări Windows Media Player, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/windows-media-player

Actualizări Office

Pentru actualizări Office, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://office.microsoft.com/ro-ro/downloads/default.aspx

Proprietă?i

ID articol: 323166 - Ultima examinare: 30 aprilie 2013 - Revizie: 28.0
Se aplică la:
 • Microsoft Update
 • Microsoft Windows Update
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseadvanced kbresolve kbwindowsupdatev6 kbwindowsupdatev4 kbdownload kbenv kbmgmtservices kbhowtomaster KB323166

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com