Biztonsági adatok másolása a Robocopy segédeszközzel fájladatok másolása nélkül

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 323275 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Robocopy segédeszköz dokumentációja a Windows NT 4.0 Resource Kit és a Windows 2000 Resource Kit csomagok Robocopy.doc fájljában található. A Robocopy.doc fájl „Copying NTFS Security Information” (NTFS biztonsági adatok másolása) része ismerteti, hogyan használható a /secfix parancssori paraméter létező, de módosított fájlok NTFS fájlrendszerbeli hozzáférés-szabályozási listáinak (ACL) másolására. A szövegrész azt azonban nem írja le teljes részletességgel, hogyan másolhatók módosított fájlok biztonsági adatai a fájladatok együttes másolása nélkül. (A műveletsor részleteit a Robocopy.doc fájl más részei tartalmazzák.) Ez a cikk azt ismerteti, hogyan használható a Robocopy segédeszköz fájlok biztonsági adatainak másolására anélkül, hogy adatokat másolna a fájlból.

További információ

Alapértelmezés szerint a Robocopy eszköz bármely olyan fájl adatait másolja, amely korábbinak, frissebbnek vagy módosítottnak tűnik. A Robocopy parancssorában a /secfix paraméter használható arra, hogy az eszköz a létező fájloknak csak a biztonsági adatait másolja. Amennyiben a Robocopy parancsot a /secfix paraméterrel használja, az /xo, az /xn és az /xc paramétereket is használnia kell, például:
robocopy forrás cél /secfix /xo /xn /xc
A parancs futtatásakor a Robocopy a létező fájloknak csak a biztonsági adatait frissíti, fájladatokat nem másol.

Ha azt szeretné, hogy a célmappa pontos tükre legyen a forrásmappának, a Robocopy parancsot először olyan paraméterekkel kell futtatnia, hogy az eszköz csak a biztonsági adatokat frissítse, majd a parancsot az az /xo, az /xn és az /xc paraméterek nélkül is le kell futtatnia. Ha így tesz, a forrás- és a célfájlok adatai meg fognak felelni egymásnak.

A Robocopy eszközzel kapcsolatban a cikkben használt kifejezések meghatározásairól, valamint a Robocopy eszköz további szolgáltatásairól a Robocopy.doc fájlban tájékozódhat.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 323275 - Utolsó ellenőrzés: 2006. március 13. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo KB323275
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com