Este posibil să primiți un mesaj de eroare „Stop codul de eroare 0x000000BE"pe computere tolerante

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 323371
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Este posibil să primiți un mesaj de eroare „Stop 0xBE"pe unele computere tolerante. Acest mesaj de eroare este legată de lipsa de hardware. Deoarece computere tolerante poate opri sau "eliminarea" hardware-ul dinamic în orice moment, hardware-ul care este în curs de a fi detectat ar putea fi eliminate brusc. Acest lucru poate cauza Windows pentru a încerca să citiți pentru a memorie inexistente sau în alt mod incorecte.

REZOLUȚIE

Service Pack informații

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Microsoft Windows 2000. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
260910 Cum să obțineți cele mai recente de Windows 2000 Service Pack

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.Versiunea în limba engleză a acestei remedieri are atributele de fișier (sau mai târziu) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală coordonată (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.
  Date     Time  Version    Size   File name
  --------------------------------------------------------
  05-Aug-2002 10:59         34,724 Ntdetect.com
  12-Aug-2002 15:51 5.0.2195.6004  59,248 Pci.sys
  28-Jun-2002 16:55 5.0.2195.5918 109,520 Pcmcia.sys
				

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Această problemă a fost corectată în primul rând în Microsoft Windows 2000 Service Pack 4.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre obținerea unei remedieri rapide pentru Windows 2000 Datacenter Server, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
265173 Programul Datacenter și Windows 2000 Datacenter Server produs
Pentru informații suplimentare despre cum să instalați remedierile rapide multiple cu o singură repornire, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
296861 Utilizați QChain.exe pentru a instala remedieri rapide Multiple cu o singură repornire

Proprietă?i

ID articol: 323371 - Ultima examinare: 24 februarie 2012 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kboswin2000fix kbwin2ksp4fix kbbug kbfix kbwin2000presp4fix kbmt KB323371 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:323371

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com