ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Εγκατάσταση και ρύθμιση παραμέτρων υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 324078 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Τα Windows NT, Windows 2000 και Windows XP περιλαμβάνουν την εκτύπωση που βασίζονται σε TCP/IP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX για:
 • Κάνετε τον υπολογιστή σας Windows λειτουργεί ως πελάτης εκτυπωτή γραμμής Daemon (LPD) και απομακρυσμένο εκτυπωτή γραμμής.
 • Διαχειριστείτε εργασίες εκτύπωσης από απομακρυσμένους υπολογιστές-πελάτες UNIX.
 • Αποστολή εργασιών εκτύπωσης σε διακομιστές UNIX.

Εγκατάσταση υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" στον πίνακα ελέγχου για να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX. Αφού εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX, μπορείτε να ρυθμίσετε μια θύρα για να υποστηρίζει την εκτύπωση σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ή συσκευή που λειτουργεί με LPD.

Για να εγκαταστήσετε υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX σε Windows 2000:
 1. Συνδεθείτε στο διακομιστή των Windows με ένα λογαριασμό επιπέδου διαχειριστή.
 2. Ξεκινήστε το εργαλείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Άλλες δικτύου υπηρεσίες αρχείων και εκτύπωσης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες.
 5. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το Υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Ρύθμιση παραμέτρων θύρας για υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX

Αφού εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες εκτύπωσης για UNIX, πρέπει να ρυθμίσετε μια θύρα εκτύπωσης απομακρυσμένου εκτυπωτή TCP/IP ή εκτύπωσης ουρά, όπως ένα διακομιστή UNIX που λειτουργεί με LPD ή σε έναν εκτυπωτή δικτύου TCP/IP.

Για να προσθέσετε και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους θύρας για εκτύπωση σε εκτυπωτή TCP/IP:
 1. Συνδεθείτε στο διακομιστή των Windows με ένα λογαριασμό επιπέδου διαχειριστή.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εκτυπωτές, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εκτυπωτή Για να ξεκινήσετε τον "Οδηγό προσθήκης εκτυπωτή".
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη, κάντε κλικ στο κουμπί Τοπικός εκτυπωτής, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία νέας θύρας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Θύρα LPR Για να εκτυπώσετε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή εκτύπωσης UNIX ή Τυπική θύρα TCP/IP Για να εκτυπώσετε σε εκτυπωτή συνδεδεμένο δίκτυο TCP/IP. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 5. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τη διεύθυνση IP του απομακρυσμένου διακομιστή ή εκτυπωτή και το όνομα της ουράς εκτύπωσης στο διακομιστή. Για εκτυπωτές συνδεδεμένους με το δίκτυο, χρησιμοποιήστε RAW ως το όνομα της ουράς εκτύπωσης. Εάν χρησιμοποιείτε LPR ή αν χρησιμοποιείτε μια τυπική θύρα εκτυπωτή TCP/IP, παρέχεται ένα όνομα, όταν πληκτρολογείτε τη διεύθυνση IP του απομακρυσμένου εκτυπωτή.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη μέχρι να κάνετε κλικ στον κατασκευαστή του εκτυπωτή και το μοντέλο εκτυπωτή. Όταν έχετε ολοκληρώσει όλες τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος Για να προσθέσετε τη νέα θύρα εκτυπωτή και εκτυπωτή.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένα και είναι διαθέσιμες μέσω του δικτύου ή ότι το UNIX διακομιστής εκτύπωσης είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου πριν να προσπαθήσετε να προσθέσετε τη θύρα εκτυπωτή ότι. Εκτυπώστε μια δοκιμαστική σελίδα για να ελέγξετε για τυχόν προβλήματα.


Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης έπειτα από UNIX σε Windows μετεγκατάστασης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
324539 ΤΡΌΠΟΣ: Εκτέλεση συντήρησης και βοηθητικών εργασιών έπειτα από UNIX σε Windows μετεγκατάστασης


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 324078 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB324078 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:324078

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com