Τρόπος δημιουργίας προσαρμοσμένων συμβάντων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 324145 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο δημιουργίας προσαρμοσμένων συμβάντων. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα συμβάντα στο αρχείο καταγραφής συμβάντων με χρήση του βοηθητικού προγράμματος Eventcreate. Αυτό μπορεί να χρησιμεύει ως εργαλείο διάγνωσης σε δέσμες ενεργειών, κατά την καταγραφή ενός σφάλματος ή συμβάντος απευθείας μέσα στα αρχεία καταγραφής χωρίς να χρησιμοποιήσετε VBScript ή σε άλλη γλώσσα, καταγράφεται το συμβάν.

Το βοηθητικό πρόγραμμα Eventcreate

Eventcreate είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορείτε να ξεκινήσετε μια γραμμή εντολών ή κάνοντας κλικStartκαι, στη συνέχεια, πληκτρολογώντας τοΕκτέλεσηπαράθυρο διαλόγου. Διατίθενται οι παρακάτω διακόπτες για την εντολή:
 • /s υπολογιστής
  Καθορίζει το όνομα ή τη διεύθυνση IP ενός απομακρυσμένου υπολογιστή με τον οποίο καταγράφεται το συμβάν. Ο υπολογιστής προεπιλογή είναι ο τοπικός υπολογιστής.
 • /uΤΟΜΕΑΣ\ΧΡΗΣΤΗΣ
  Εκτελεί την εντολή με τα δικαιώματα του συγκεκριμένου χρήστη. Ο προεπιλεγμένος χρήστης είναι ο τρέχων χρήστης.
 • /p κωδικός πρόσβασης
  Καθορίζει τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού χρήστη που καθορίζεται από το/uΠαράμετρος.
 • /L
  Καθορίζει το όνομα του αρχείου καταγραφής όπου θα δημιουργηθεί το συμβάν. Επιτρέπονται μόνο APPLICATION ή SYSTEM.
 • /SOόνομα προέλευσης
  Καθορίζει το όνομα της προέλευσης που δημιουργεί το συμβάν και αυτό μπορεί να είναι οποιαδήποτε συμβολοσειρά, αλλά είναι συνήθως το πρόγραμμα.
 • /T
  Καθορίζει τον τύπο συμβάντος, για να δημιουργήσετε. Οι τύποι συμβάντων έγκυρο είναι ΣΦΑΛΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ.
 • /IDΑναγνωριστικό συμβάντος
  Καθορίζει το Αναγνωριστικό συμβάντος για το συμβάν. Πρέπει να είναι ακέραιος μεταξύ 1 και 1000. Αναγνωριστικά δεν χρειάζεται να είναι μοναδικά και είναι καλή ιδέα να τα χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε έναν αριθμό αναγνώρισης σφάλματος, όπως τον κωδικό εξόδου από ένα πρόγραμμα.
 • /d περιγραφή
  Καθορίζει την περιγραφή για το συμβάν που μόλις δημιουργήσατε. Χρησιμοποιήστε εισαγωγικά ('') για να καθορίσετε μια συμβολοσειρά multi-word.
 • /?
  Εμφανίζει βοήθεια στη γραμμή εντολών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να δώσετε τιμές για την/T,/IDAND/dεπιλογές και μια άλλη τιμή για τη/Lή/SOΕπιλογή.

Δημιουργία ενός συμβάντος στο αρχείο καταγραφής εφαρμογών

Για να δημιουργήσετε ένα συμβάν σφάλματος στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής με την περιγραφή "Αποτυχία εφαρμογής", χρησιμοποιήστε τηeventcreate/t σφάλμα /id 1000 /l εφαρμογή /d "εφαρμογής απέτυχε"Εντολή.

Δημιουργία συμβάντος για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στο αρχείο καταγραφής εφαρμογών

Για να δημιουργήσετε ένα συμβάν πληροφοριών στο πρόγραμμα για το αρχείο Winword.exe με την περιγραφή "Εκτυπώνονται έγγραφα δέκα", χρησιμοποιήστε τηeventcreate/t πληροφορίες /id 1 /l εφαρμογή /so winword /d "Εκτυπωμένου δέκα έγγραφα"Εντολή.

Δημιουργία συμβάντος σε έναν ή περισσότερους απομακρυσμένους υπολογιστές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το/sΜεταβείτε στην εγγραφή στο αρχείο καταγραφής συμβάντων σε απομακρυσμένο υπολογιστή. Για παράδειγμα, για να γράψετε το προηγούμενο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής του διακομιστή που ονομάζεται "TestServer", εκτελέστε τοeventcreate /s testserver /t πληροφορίες /id 1 /l εφαρμογή /so winword /d "Εκτυπωμένου δέκα έγγραφα"Εντολή. Από προεπιλογή, το Eventcreate χρησιμοποιεί τα διαπιστευτήρια του χρήστη του τρέχοντα χρήστη για να γράψετε το συμβάν. Εάν ο χρήστης δεν έχει τα κατάλληλα δικαιώματα, η εντολή δεν λειτουργεί. Για να καθορίσετε διαφορετικά στοιχεία πιστοποίησης, χρησιμοποιήστε το/uAND/pδιακόπτες για να καθορίσετε το χρήστη τομέα και τον κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, για να χρησιμοποιήσετε το χρήστη "logwriter" στον τομέα "Microsoft" με τον κωδικό πρόσβασης "writelog", εκτελέστε τοeventcreate /s sentient /u Microsoft\logwriter /p writelog /t πληροφορίες /id 1 /l εφαρμογή /so winword /d "εκτυπώνονται έγγραφα δέκα"Εντολή. Μπορείτε επίσης να γράψετε σε πολλά αρχεία καταγραφής, καθορίζοντας πρόσθετες/sΠαράμετροι. Για παράδειγμα, μπορεί να εκτελέσει τοeventcreate /s sentient /s intelligent /u Microsoft\logwriter /p writelog /t information /id 1 /l application /so winword /d "Printed ten documents"command to do so.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: For these procedures to work correctly, the user name and password must be valid across all of these computers. If the user name and password combinations are different for each computer, you must use separate eventcreate commands.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 324145 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB324145 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:324145

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com