Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση εικόνων στα Windows XP ως JPG

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 324761 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αφού κάνετε αναβάθμιση από Microsoft Windows 98 σε Windows XP, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποθηκεύσετε εικόνες από μια τοποθεσία Web μέσω της America Online (AOL).

Όταν προσπαθείτε να αποθηκεύσετε μια εικόνα, τον τύπο αρχείου .jpg δεν εμφανίζεται στο στοΑποθήκευση ωςπαράθυρο διαλόγου.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή συμπίεσης γραφικών της AOL. Όταν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, οι εικόνες αποθηκεύονται με τον τύπο .art.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε την συμπίεση γραφικών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Συνδεθείτε στο Internet μέσω της AOL και, στη συνέχεια, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της AOL Web:www.AOL.com
  2. Κάντε κλικAOL μου.
  3. Στο διακομιστήρυθμίσειςμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΠροτιμήσεις.
  4. ΣτοΠροτιμήσειςπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές Internet (WWW).
  5. ΣτοΕπιλογές Internet (Internet Options)παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΠάντα συμπίεση γραφικώνπαράθυρο διαλόγου.
  6. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΧωρίς συμπίεση γραφικώνπαράθυρο διαλόγου.
  7. Κάντε κλικΕφαρμογή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 324761 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB324761 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:324761

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com