ID articol: 324762 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Atunci când porniți Windows XP, este posibil să primiți un mesaj de eroare similar unuia dintre mesajele de mai jos:
Lsass.exe: Entry Point Not Found

The procedure entry point _resetstkoflw could not be located in the dynamic link library Msvcrt.dll.
- sau -
Services.exe: Entry Point Not Found

The procedure entry point _resetstkoflw could not be located in the dynamic link library Msvcrt.dll.
După ce apăsați pe OK, pe ecranul computerului apare un desktop gol. Este posibil ca indicatorul să fie prezent și să funcționeze. Cu toate acestea, nu există nimic pe care să faceți clic și tastatura nu funcționează.

CAUZĂ

Această problemă poate apărea dacă ați înlocuit fișierul Msvcrt.dll cu o versiune de la un terț care nu conține funcția _resetstkoflw (recuperare după depășire de stivă).

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, utilizați Consola de recuperare Windows XP pentru a înlocui fișierul Msvcrt.dll cu versiunea originală. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Introduceți CD-ROM-ul Windows XP în unitatea CD-ROM sau DVD-ROM a computerului, apoi reporniți computerul de pe CD-ROM.

  NOTĂ: Anumite computere pot necesita modificarea setărilor sistemului de intrare-ieșire primar (BIOS) înainte de a fi posibilă pornirea computerului de pe un CD-ROM. Pentru informații despre modificarea BIOS-ului, consultați documentația computerului.
 2. În ecranul Welcome to Setup, apăsați pe R pentru a porni Consola de recuperare.
 3. Apăsați pe tasta cu numărul care corespunde instalării pe care doriți să o reparați, apoi apăsați pe ENTER.
 4. Tastați parola de administrator, apoi apăsați pe ENTER.
 5. Cu CD-ROM-ul Windows XP CD-ROM introdus în unitatea CD-ROM sau DVD-ROM, tastați următoarele comenzi, apăsând pe ENTER după fiecare comandă:
  • cd system32
  • ren msvcrt.dll msvcrt.old
  • CD-ROM_or_DVD-ROM_Drive_Letter:
  • cd \i386
  • expand msvcrt.dl_ BootDriveLetter:\windows\system32
  • exit
  NOTĂ: BootDriveLetter se referă la litera unității de pe care se face încărcarea. Cu alte cuvinte, se referă la unitatea pe care se află folderul Windows (probabil unitatea C). CD-ROM_or_DVD-ROM_Drive_Letter se referă la litera unității CD-ROM sau DVD-ROM. Frecvent, unitatea CD-ROM sau DVD-ROM are asociată litera D.
NOTĂ: Versiunea comercială a fișierului Msvcrt.dll este datată 23 august 2001. Acesta a fost inclusă în Windows XP și are următoarele proprietăți:

Modificare 8.23.01
Dimensiune - 315 KO (322.560 octeți)
Versiune - 7.0.2600.0

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Această versiune conține funcția _resetstkoflw.

Pentru a vizualiza funcțiile dintr-un fișier .dll, folosiți utilitarul Dependency Walker (Depends.exe), care este disponibil cu Windows XP Support Tools. Pentru a instala Windows XP Support Tools, introduceți CD-ROM-ul Windows XP în unitatea CD-ROM sau DVD-ROM, faceți clic pe Start, apoi pe Executare, tastați CD-ROM_or_DVD-ROM_Drive_Letter:\Support\Tools\Setup.exe în caseta Deschidere, apoi apăsați pe ENTER.
Notă Acesta este un articol „FAST PUBLISH” creat direct în cadrul organizației de asistență Microsoft. Informațiile conținute aici sunt furnizate ca atare, drept răspuns la problemele care apar. Din cauza rapidității cu care sunt puse la dispoziție, materialele pot avea erori tipografice și pot fi revizuite în orice moment, fără înștiințare. Consultați Termeni de utilizare pentru alte considerente.

Proprietă?i

ID articol: 324762 - Ultima examinare: 21 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kberrmsg kbprb KB324762

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com