Probleme când Windows XP încearcă să încarce serviciul Agp440.sys

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 324764 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când instalați Windows XP, este posibil să se manifeste unul sau mai multe dintre următoarele simptome:
 • Când reporniți computerul, este posibil să vi se solicite să utilizați caracteristica Last Known Good Configuration. Când faceți acest lucru, computerul poate să nu mai răspundă (să se blocheze) în timpul repornirii și la fiecare repornire ulterioară.
 • Este posibil să vi se solicite să executați ScanDisk. Când procedați astfel, computerul poate să nu mai răspundă (să se blocheze). Dacă nu executați ScanDisk, este posibil să pornească corect computerul. Însă, vi se solicită să executați ScanDisk de fiecare dată când porniți computerul, și dacă efectuați aceasta, computerul poate să nu mai răspundă (să se blocheze).
 • Când reporniți computerul, este posibil ca aceasta să nu mai răspundă (să se blocheze).
 • Dacă încercați să reporniți computerul în Modul protejat, este posibil ca acesta să nu mai răspundă (să se blocheze) atunci când Windows XP încearcă să încarce serviciul Agp440.sys.

CAUZĂ

Această problemă se poate produce dacă Windows XP încearcă să utilizeze un driver video al chipsetului de pe placa de bază incompatibil în timpul pornirii.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, urmați pașii de dezactivare a serviciului Agp440.sys.

Important Trebuie să cunoașteți parola de administrator înainte să parcurgeți următoarea procedură. Dacă nu cunoașteți parola de administrator, contactați administratorul de sistem. După ce parcurgeți această procedură, se va dezactiva orice driver de placă video instalat, iar Windows XP va utiliza driverele implicite VGA.
 1. Introduceți CD-ROM-ul Windows XP în unitatea CD-ROM sau DVD-ROM a computerului, apoi reporniți computerul de pe CD-ROM.

  Notă Anumite computere pot să necesite modificarea setărilor BIOS înainte să fie posibilă pornirea computerului de pe un CD-ROM. Pentru informații despre modificarea BIOS-ului, consultați documentația computerului.
 2. În ecranul de bun venit al programului de instalare, apăsați R pentru a porni Consola de recuperare.
 3. Tastați tasta cu numărul care corespunde instalării pe care doriți să o reparați, apoi apăsați ENTER.
 4. Tastați parola pentru contul de administrator al acelei instalări, apoi apăsați ENTER. Primiți un prompt unitate:WINDOWS>, unde unitate este unitatea pe care este instalat Windows XP.
 5. Tastați listsvc, apoi apăsați ENTER.
 6. Asigurați-vă că este listat serviciul Agp440 și că tipul de pornire este setat la „Boot”.
 7. Apăsați ESC.
 8. Tastați disable agp440, apoi apăsați ENTER.
 9. Primiți un mesaj că s-a găsit setarea registry pentru acest serviciu, și că starea curentă de pornire este „service_disabled”.
 10. Tastați exit, apoi apăsați ENTER.
 11. Dacă vi se solicită să porniți în Modul protejat sau Modul normal, porniți în Modul normal.
 12. Faceți Log on pe computer.
Windows XP include drivere video implicite care fac posibilă funcționarea monitorului. Însă, cu aceste drivere implicite, anumite caracteristici pot să nu funcționeze așa cum vă așteptați. Actualizați periodic driverele video pentru chipsetul de pe placa de bază. Pentru aceasta, vizitați site-ul Web al producătorului computerului și descărcați cele mai recente drivere pentru placa video.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre un subiect asemănător, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
307654 Cum se instalează și se utilizează Consola de recuperare în Windows XP

Proprietă?i

ID articol: 324764 - Ultima examinare: 15 iunie 2007 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
kbdisplay kbenv kbprb KB324764

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com