Τρόπος ρύθμισης των παραμέτρων πολιτικής ομάδας για τον ορισμό της ασφάλειας σε υπηρεσίες συστήματος στα Windows Server 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 324802 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης της πολιτικής ομάδας για να ορίσετε την ασφάλεια για τις υπηρεσίες συστήματος για μια οργανωτική μονάδα στον Windows Server 2003.

Όταν εφαρμόζετε ασφαλείας στις υπηρεσίες συστήματος, μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπορεί να διαχειριστείτε υπηρεσίες σε ένα σταθμό εργασίας, διακομιστή μέλους ή ελεγκτή τομέα. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να αλλάξετε μια υπηρεσία συστήματος είναι μέσω μιας πολιτικής ομάδας υπολογιστή ρύθμιση.

Εάν η υλοποίηση της πολιτικής ομάδας ως την προεπιλεγμένη πολιτική τομέα, η πολιτική εφαρμόζεται σε όλους τους υπολογιστές του τομέα. Εάν εφαρμόσετε την πολιτική ομάδας όπως της πολιτικής προεπιλεγμένων ελεγκτών τομέα, η πολιτική ισχύει μόνο για τους διακομιστές σε οργανική μονάδα του ελεγκτή τομέα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις οργανικές μονάδες που περιέχουν υπολογιστές σταθμού εργασίας στον οποίο μπορεί να εφαρμοστεί πολιτικές. Αυτό το άρθρο περιγράφει τα βήματα για την υλοποίηση μιας πολιτικής ομάδας σε μια οργανωτική μονάδα, για να αλλάξετε τα δικαιώματα πρόσβασης σε υπηρεσίες του συστήματος.

Πώς μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα υπηρεσίας συστήματος

 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΧρήστες και Υπολογιστές της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στον τομέα στον οποίο θέλετε να προσθέσετε στην οργανωτική μονάδα, τοποθετήστε το δείκτηΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟργανική μονάδα.
 3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για την οργανική μονάδα τουNAMEπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.

  Η νέα οργανική μονάδα εμφανίζεται στο δέντρο της κονσόλας.
 4. Κάντε δεξιό κλικ στην νέα οργανική μονάδα που δημιουργήσατε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλαΠολιτική ομάδας (Group Policy)καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΝέα. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το νέο αντικείμενο πολιτικής ομάδας (για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το όνομα της οργανικής μονάδας για την οποία έχει υλοποιηθεί) και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 6. Κάντε κλικ στο νέο αντικείμενο πολιτικής ομάδας με τοΟμάδας Συνδέσεις αντικειμένων πολιτικήςλίστα (Εάν δεν είναι ήδη επιλεγμένη) και στη συνέχεια κάντε κλικΕπεξεργαστείτε τη διαδρομή.
 7. expandΡυθμίσεις του υπολογιστή (Computer Configuration)expandΡυθμίσεις των Windows (Windows Settings)expandΡυθμίσεις ασφαλείας (Security Settings), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΥπηρεσίες συστήματος.
 8. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε διπλό κλικ στην υπηρεσία για την οποία θέλετε να εφαρμόσετε δικαιώματα.

  Εμφανίζεται η ρύθμιση πολιτικής ασφαλείας για αυτήν την συγκεκριμένη υπηρεσία.
 9. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΠροσδιορισμός αυτής της ρύθμισης πολιτικήςΠλαίσιο ελέγχου.
 10. Κάντε κλικΕπεξεργασία ασφάλειας.
 11. Εκχωρήστε τα κατάλληλα δικαιώματα για τους λογαριασμούς χρηστών και τις ομάδες που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 12. underΕπιλέξτε λειτουργία εκκίνησης της υπηρεσίας, κάντε κλικ στην επιλογή λειτουργία εκκίνησης που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 13. Κλείστε το παράθυρο διαλόγουΠρόγραμμα επεξεργασίας αντικειμένου πολιτικής ομάδας (GPO)Κάντε κλικOk, και κατόπιν κλείστε το εργαλείο Active Directory χρηστών και υπολογιστών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να μετακινήσετε λογαριασμούς υπολογιστών που θέλετε να διαχειριστείτε στην οργανωτική μονάδα. After the computer accounts are contained in the organizational unit, the authorized user or groups can manage the service.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 324802 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmgmtservices kbacl kbenv kbgpo kbhowto kbhowtomaster kbsecconfiged kbmt KB324802 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:324802

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com