Fout 'Stop 0x0000007B (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE) foutcode' vindt plaats na Riprep gebruiken met een chipset ALI

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 325041 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u het hulpprogramma Riprep afbeeldingen met implementeren Remote Installation Services (RIS) op computers met de ALI IDE-chipset Foutbericht 'Stop 0x7B (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE)' wordt weergegeven nadat de computer die u instelt voor het eerst opnieuw.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor omdat de volgende registersleutel: niet juist gekopieerd naar de computer die u wilt instellen:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\aliide

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, krijgen de nieuwste service Pack voor Windows XP. Klik op het volgende artikel voor meer informatie. nummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389 De meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar voor downloaden is, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Informatie over

De Engelse versie van deze correctie heeft het bestand kenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Zoeken de het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruik de Tijdzone tabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Size   File name
  -----------------------------------------
  01-Jul-2002 07:48 262,144 Setupreg.hiv
				


Deze hotfix handmatig installeren vervangen door de versie van het bestand Setupreg.hiv die momenteel al in de pre-SP1, Windows XP platte afbeeldingen op de RIS-server.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel. Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.

Eigenschappen

Artikel ID: 325041 - Laatste beoordeling: donderdag 23 februari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbsetup kbwinxpsp1fix kbmt KB325041 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:325041

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com