Cum se depanează fragmentarea de memorie virtuală în server Exchange 2003 și Exchange 2000 Server

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 325044 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol discută despre cum se depanează event ID 9582 mesajele de avertizare și mesajele de eroare care rezultă din probleme de fragmentarea de memorie virtuală în Microsoft server Exchange 2003 și Microsoft Exchange 2000 Server. Acest articol conține de asemenea informații despre cum să monitorizeze virtual Utilizare memorie, cum pentru a detecta fragmentarea de memorie virtuală, și cum să optimizați utilizarea memoriei virtuale pe server. În plus, acest articol conține o listă notificare de resurse care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să depana?i probleme de fragmentarea de memorie virtuală și optimizați utilizarea memoriei virtuale în Exchange 2003 și Exchange 2000.

Prezentare generală

Fragmentarea de memorie virtuală este o condiție în cazul în care memoria virtuală este disponibil pentru un proces de, dar nici unul dintre blocuri memorie virtuală care sunt disponibile sunt de o anvergură semnificativă. Fragmentarea de memorie apare în marcă de timp din cauza dimensiunea diferite de alocări de memorie și vieti diferite de fiecare alocare. Când scalați un server pentru a gestiona mai multe utilizatorii și încarcă mai mare, serverul pot rula scăzut pe memorie virtuală în procesul Microsoft Exchange Information Store (Store.exe). Atunci când se produce această problemă, event ID 9582 evenimentele sunt înregistrate în jurnal de evenimente de aplicație.

În unele cazuri, event ID 9582 evenimente nu indică o problemă cu memorie virtuală pe server, și evenimentele poate fi ignorat. Cu toate acestea, în alte situații, lipsa de memorie virtuală poate duce la erori mesaj-prelucrare (indicate de ID eveniment 12800 evenimente) ?i a scăzut de performanță. Dacă plecat necontrolate, fragmentarea de memorie virtuală poate duce la degradarea severă de performanță și comportamente neașteptate.

Nu există practic nici o corelație între cantitatea de memorie cu acces aleator fizice (RAM) care este instalată pe computer și de volumul de memorie virtuală. Din acest motiv, nu se poate rezolva problemele de memorie virtuală insuficientă prin adăugarea de RAM mai fizice. În plus, memorie virtuală erori și probleme de fragmentarea de memorie virtuală nu sunt limitate la activ/activ server clustere. Aceste probleme se produc, de asemenea, activ/pasiv clustere server ?i independente serverele care execută Exchange 2003 sau Exchange 2000.

Notă Probleme de memorie virtuală sunt mai răspândit într-o configurație grupată Exchange 2003 sau o configurație de Exchange 2000 grupată, deoarece aceste medii sunt de obicei utilizate pentru a scala Exchange pentru a găzdui mai multe mii de utilizatori împreună cu mai multe grupuri de stocare și mai multe baze acoperire de date de mesagerie.

Cum de a monitoriza virtual memorie și pentru a detecta fragmentarea de memorie virtuală

Se poate utiliza jurnal de evenimente aplicație din Vizualizator evenimente și performanță jurnalele și alertele instrument pentru a monitoriza virtual Utilizare memorie și pentru a detecta fragmentarea de memorie virtuală în Exchange 2003 și Exchange 2000.

În jurnal de evenimente de aplicație

Monitorizează aplicarea jurnal de evenimente din Event Viewer pe o bază zilnică pentru evenimente event ID 9582. În jurnal de evenimente application, apare un mesaj de avertizare event ID 9582 atunci când cel mai mare bloc gratuit de memorie virtuală scade la 32 megaocteți (MO). Utilizați un instrument de monitorizare, care generează o alertă administrative câte un mesaj eveniment 9582 ID-ul este conectat.

Mesajele de avertizare Event ID 9582

Atunci când un server Exchange are mai pu?in de 32 MB de spațiu de adrese virtuale contigue gratuit, următorul mesaj de avertizare se înregistrează în jurnal de evenimente de aplicație:
Sursa: MSExchangeIS
Categorie: performanță
ID: 9582
Tip: avertisment
Descriere:
Memoria virtuală necesare pentru a rula serverul Exchange este fragmentat astfel că performanță poate fi afectată. Este foarte recomandat ca repornirea Toate serviciile Exchange pentru a corecta această problemă.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe<http: search.support.microsoft.com/search/?adv="1"></http:>
Atunci când este conectat acest mesaj de avertizare, urmați acești pași:
 1. Pregătirea și efectuați pașii să opriți și reporniți serverul în următoarele 36 la 72 de ore.
 2. Pentru a determina viteza de degradare, utilizați instrumentul performanță jurnalele și alertele pentru a monitoriza contorul următoarele pentru MSExchangeIS performanță obiect:
  VM Total mare gratuit bloc octeți
  Utilizați aceste date pentru a vă ajuta să o dată corespunzătoare (în următoarea 36 la 72 de ore) de gând să opriți și reporniți serverul.
Mesajele de eroare Event ID 9582

Atunci când un server Exchange are mai mult de 16 MB de spațiu de adrese virtuale contigue gratuit, următorul mesaj de eroare se înregistrează în jurnal de evenimente de aplicație:
Sursa: MSExchangeIS
Categorie: performanță
ID: 9582
Tip: eroare
Descriere:
Memoria virtuală necesare pentru a rula serverul Exchange este fragmentat astfel că performanță poate fi afectată. Este foarte recomandat ca repornirea Toate serviciile Exchange pentru a corecta această problemă.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe<http: search.support.microsoft.com/search/?adv="1"></http:>
La acest nivel de fragmentarea de memorie virtuală, procesul de Store.exe nu poate crea grămezi suplimentare și nu poate corect mount și demontați grupuri de stocare. Dacă VM cea mai mare dimensiune de bloc Contorul este sub 10 MB, grupurile de stocare se montează. Când un mesaj de eroare eveniment 9582 ID-ul este conectat, se pregătească să opriți și reporniți serverul cu următoarea ocazie. De exemplu, închideți și reporniți serverul seara sau în dimineața următoare. Procedând astfel, vă poate ajuta la prevenirea probleme de performanță care pot apărea în timpul Ore de vârf de utilizare.

Când vă opriți și reporniți serverul pentru a goli memoria virtuală fragmentare, există considerații suplimentare atunci când este configurat Exchange 2000 Server într-un mediu grupată. Când mutați cluster resurse la un nod în alt nod, acest proces nu asigură un spațiu de adrese de memorie virtuală "curat". Dacă cluster resurse sunt deținute de nodul de cluster destinație și resursele cluster sunt mutate la nodul pasive (fără prima repornire nodul de destinație), este posibil să întâlniți fragmentarea de memorie virtuală pe nodul pasive. Pentru a evita această situație, și pentru a goli memoria fragmentarea într-un mediu Exchange 2000 Server grupată, urmați acești pași:
 1. Reporniți nodul pasive înainte de a muta cluster resurse la acesta.

  Acest pas vă ajută să vă asigurați că resursele cluster sunt mutate la un server care are un spațiu de adrese de memorie virtuală "curat".
 2. Muta resurselor cluster la nodul pasive.
 3. Reporniți nodul care a deținut anterior resursele cluster.
Notă server Exchange 2003 repornește automat serviciul Store.exe după ce înregistrările de resurse au fost mutate la un nod diferit în cluster-ului pentru a reseta spațiul de adrese Store.exe pe acest nod. Prin urmare, următoarea dată că Exchange virtual server este mutat înapoi la nodul pasive, Store.exe func?ionează cu un spațiu de adrese "curat".

Mesajele de avertizare Event ID 9665

Exchange 2003 efectuează o verificare de configurare optimă de memorie atunci când începe procesul de Store.exe. Dacă setările de memorie nu sunt optime, un mesaj de avertizare eveniment 9665 ID-ul este conectat la jurnal de evenimente de aplicație din Vizualizator evenimente. Acest mesaj de avertizare este conectat atunci când oricare dintre următoarele condiții este adevărată:
 • Schimb este instalat pe un computer care execută orice versiune de Microsoft Windows 2000 Server, și valoarea SystemPages din registry este setată în afara intervalului de 24000 de 31000.
 • Schimb este instalat pe un computer care execută Microsoft Windows 2000 Advanced Server sau Microsoft Windows 2000 Datacenter Server, iar serverul are 1 gigaoctet (GO) sau mai mult de memorie fizică (RAM) instalat, dar nu are 3 GB comuta set în fișierul Boot.ini.
 • Schimb este instalat pe un computer care execută Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition, sau Microsoft Windows Server 2003 Datacenter Edition și valoarea SystemPages din registry este setată la o valoare diferită de 0.
 • Schimb este instalat pe un computer care execută Windows Server 2003 Standard Edition, Windows Server 2003 Enterprise Edition sau Windows 2003 Server Datacenter Edition, serverul are 1 GB sau mai mult de RAM instalat, și comutatorul de 3 GB este setată, dar nu este parametrul/USERVA , prezente în fișierul Boot.ini sau este stabilit în afara intervalului de 3030 la 2970.
 • Schimb este instalat pe un computer care execută orice versiune de Windows 2000 Server sau Windows Server 2003, și valoarea HeapDeCommitFreeBlockThreshold din registry este setată la o altă valoare decât 0x00040000.
Când se înregistrează un mesaj de avertizare event ID 9665, urmați acești pași:
 1. Verificați
  SystemPages
  Setarea și
  HeapDeCommitFreeBlockThreshold
  setări în registry.
 2. Verificați comutatorul de 3 GB și /userva/USERVA comuta în fișierul Boot.ini.
Pentru mai multe informații despre valorile recomandate pentru aceste setări, consultați secțiunea "Cum să optimizați utilizarea memoriei virtuale".

Notă Dacă doriți să dezactivați controlul configurare memorie, adăugați
Suprimare memorie configurare notificarea
DWORD valoarea în următoarea cheie de registry, și apoi setați valoarea la 1:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MSExchangeIS\ParametersSystem
Notă A verifica de configurare de memorie nu apar pe serverele care execută Microsoft Small Business Server.

Mesajele de eroare 12800 Event ID

În situații în cazul în care memoria virtuală puternic este fragmentat, mesaj de prelucrare probleme și mesaj de conversie probleme pot apărea. Utilizatorii pot apărea probleme de performanță și nu poate fi capabil de a accesa mesajele lor. Evenimente repetate de următorul eveniment în jurnal de evenimente al aplicației, în cazul în care fiecare apariție este conectat câteva secunde după ultima apariție, indică fragmentarea de memorie virtuală extreme:
Sursa: MSExchangeIS
Categorie: Conținut motor
ID: 12800
Tip: eroare
Descriere:
Procesarea mesaj nu a reu?it, deoarece nu există suficientă memorie disponibilă (8007000E-82000387).
Notă Este posibil să vedeți acest eveniment în jurnal de evenimente aplicarea în situații, când nu există suficientă memorie virtuală disponibil pentru a procesa un mesaj sau ca urmare a unui mesaj formatarea problemă. Ocurențe individuale de acest eveniment nu indică fragmentarea de memorie virtuală. Cu toate acestea, puternic este fragmentat apariții multiple de evenimentul conectat în scurt marcă de timp cadru indică faptul că memoria virtuală pe server.

Performanță jurnalele și alertele

Contorul următoarele este contorul cele mai importante pentru a monitoriza pentru fragmentarea de memorie virtuală în procesul Store.exe în Exchange 2003 și Exchange 2000:
 • Performanță obiect: MSExchangeIS
  Counter: VM cea mai mare dimensiune de bloc

  Acest contor afișează dimensiunea (în octeți) gratuit cel mai mare bloc de memorie virtuală. Acest contor apare ca o linia Către care partiile în jos ca memorie virtuală este utilizat. Dacă acest contor scade sub 32 MB, schimb jurnalele un mesaj de avertizare event ID 9582 în jurnal de evenimente de aplicație. Dacă acest contor scade sub 16 MB, schimb jurnalele un mesaj de eroare ID 9582 eveniment în jurnal de evenimente de aplicație. Dacă cel mai mare bloc gratuit este mică (mai puțin de 10 MB), serverul se apropie de un stat critice în cazul în care opera?iunile de mesaj poate începe să eșueze și mesaje de eroare 12800 event ID sunt înregistrate în mod repetat.
De asemenea, puteți utiliza următoarele contoare pentru a monitoriza memorie virtuală în procesul de Store.exe:
 • Performanță obiect: MSExchangeIS
  Counter: Blocuri VM Total gratuit

  Acest contor afișează numărul total de blocuri de memorie virtuală gratuit indiferent de mărimea lor. Acest contor apare ca o linia Către care formează formă piramidală ca tu monitor memorie virtuală. Puteți utiliza acest contor pentru a măsura cât de repede disponibile memoria virtuală devine fragmentate. Pentru a calcula mărimea blocului medie, utilizați următoarele contoare:
  Performanță obiect: Proces
  Counter: Octeți virtual
  Exemplu: MAGAZIN
  Performanță obiect: MSExchangeIS
  Counter: Blocuri VM Total gratuit
  Pentru a calcula mărimea blocului medie, împărțiți MAGAZIN exemplu de Octeți virtual contra de Proces obiect de performanță de Blocuri VM Total gratuit contra de MSExchangeIS obiect de performanță.
 • Performanță obiect: MSExchangeIS
  Counter: VM Total mare gratuit bloc octeți

  Acest contor afișează suma în octeți din toate blocuri memorie virtuală gratuit care sunt mai mari decât sau egal cu 16 MB. Acest contor apare ca o linia Către care partiile în jos ca memorie virtuală este utilizat. Aveți posibilitatea să utilizați acest contor și VM Total 16 MB gratuit blocuri Contor pentru a monitoriza rata de fragmentarea de memorie virtuală ?i starea curentă de memorie virtuală de server.

Cum să detect probleme de fragmentarea de memorie virtuală

Pentru a detecta memorie virtuală fragmentarea probleme în Exchange 2003 și Exchange 2000, urmați acești pași:
 1. Vizualizați conținutul din jurnal de evenimente aplicație din Vizualizator evenimente pentru a vedea dacă mesajele de avertizare event ID 9582 sau 9582 ID eveniment mesaje de eroare sunt înregistrate în jurnal.

  Notă În unele medii în cazul în care există o mare mai mulți utilizatori, ar putea fi tipice pentru memorie virtuală să scadă sub pragul de 32 MB în timpul ori de vârf de activitate și să crească în mod semnificativ timpul perioadei de activitate scăzută.
 2. Utilizați instrumentul de performanță jurnalele și alertele pentru a monitoriza contorul următoarele:
  Performanță obiect: MSExchangeIS
  Counter: VM cea mai mare dimensiune de bloc

  Acorde o atenție aproape de valoarea acest contor. Pentru a vizualiza virtual Utilizare memorie tendințe, log acest contor cu ajutorul intervale de 1 minut pe o perioadă de 18-24 de ore și vizualizare Proiect Minim valoarea pentru a înregistra cel mai scăzut nivel. Dacă acest contor indică faptul că spațiu de adrese virtuale este scăzut, urmați pașii din secțiunea "Cum să optimizați utilizarea memoriei virtuale".
 3. Stabile?te dacă alte informații legate de magazin procese (cum ar fi un program antivirus) sunt reducerea de memorie virtuală la un nivel sub pragul de 32 MB sau sub pragul de 16 MB. De exemplu, într-un scenariu în cazul în care un program antivirus pe care este configurat să scaneze bazele acoperire de date mesagerie reduce bloc de memorie virtuală la mai pu?in de 32 MB, mesajele de avertizare event ID 9582 sunt conectat la jurnal de evenimente de aplicație. Nivelul de memorie virtuală poate fi doar puțin mai mic decât pragul de 32 MB, și de performanță nu este afectată. În timpul perioadelor de inactivitate utilizator (cum ar fi după orele regulate), crește de memorie virtuală, și event ID 9582 mesajele de avertizare nu mai sunteți conectat.

  Dacă performanța este acceptabil, și memorie virtuală crește în timpul perioadelor de activitate de firmă scăzut, nu trebuie să efectuați pași pentru a corecta problema de memorie virtuală. Cu toate acestea, dacă vă așteptați sarcina de utilizator pentru a crește, poate doriți să efectuați pași pentru a reduce consumul de memorie virtuală pe server astfel încât Exchange 2003 sau Exchange 2000 pot ocupa o sarcină mai mare.

Cum să optimizați utilizarea memoriei virtuale

Pentru a optimiza utilizarea memoriei virtuale și a ajuta la reducerea probleme de fragmentarea de memorie virtuală, urmați acești pași.

Important Această secțiune, metoda sau activitate conține pași care-ți spun cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași, cu atenție. Pentru o protecție sporită, rezervă de registry, înainte de a se modifica. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows
 1. Instalați ultimele pachete de service disponibile pentru Microsoft Windows Server 2003 sau Windows 2000 și Microsoft Exchange 2003 sau Exchange 2000. Pentru mai multe informații despre cum se obține ultimul pachet Service Pack, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
  260910Cum se obține ultimul pachet de service Windows 2000
  301378 Cum să obțineți cele mai recente Exchange 2000 Server pachet Service Pack
  Notă O schimbare în comportament a fost introdus în Exchange 2000 Server pachet Service Pack 3 (SP3), astfel încât obiectele Extensible Storage Engine (ESE) sunt alocate la locații de memorie mai mare. Această metodă de alocare "top-down" a fost implementat pentru a ajuta la reduce fragmentarea de memorie virtuală.
 2. Setați comutatorul de 3 GB în fișierul Boot.ini.

  Dacă Exchange 2003 sau Exchange 2000 este instalat pe oricare dintre următoarele sisteme de operare, și mai mult de 1 GB de RAM fizică este instalat pe computer, setați comutatorul de 3 GB în fișierul Boot.ini:
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Server Datacenter Server
  Această opțiune de configurare crește spațiul de adrese virtuale.

  Important Nu setați comutatorul de 3 GB în fișierul Boot.ini dacă executați server Exchange 2003 sau Exchange 2000 Server pe un computer care execută Windows 2000 Standard Server. Acest sistem de operare nu acceptă această opțiune.Pentru mai multe informații, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
  291988O descriere a 4 GB RAM Tuning caracteristică și parametrul Physical Adresă prelungire
  266096 Exchange 2000 necesită 3 GB comuta cu mai mult de 1 gigaoctet de RAM fizică
  Unul dintre efectele utilizând comutatorul de 3 GB este o reducere semnificativă în numărul de pagini de sistem care sunt disponibile pentru kernel-ul. Microsoft recomandă ca Setați comutatorul de 3 GB în fișierul Boot.ini de pe serverele Exchange pentru a modifica setările implicite și pentru a crește numărul de pagini de sistem care sunt alocate.

  Când setați 3 GB în fișierul Boot.ini pe un computer Windows Server 2003, setați parametrul/USERVA în fișierul Boot.ini pentru a o valoare între 2970 și 3030. Valoarea recomandată este 3030 (această valoare este echivalentă cu valoarea Windows 2000 SystemPages a 31000).

  Important Pe Windows 2003, este utilizat în loc de parametrul/USERVA
  SystemPages
  cheie de registry. Ele nu ar trebui să fie utilizate împreună. Dacă valoarea pentru parametrul/USERVA nu este setată la 2970 prin 3030 în fișierul Boot.ini, și comutatorul de 3 GB este setată, Exchange 2003 conectează 9665 ID de eveniment în jurnal de evenimente de aplicație. Acest ID de eveniment indică faptul că virtual memorie pe server nu este configurat pentru a utiliza setările optime de memorie.

  Pentru a seta
  SystemPages
  valoarea de registry pe un computer care execută Windows 2000 Server, urmați acești pași:
  1. Faceți clic pe Start, apoi faceți clic pe A alerga.
  2. În Deschise caseta, tip regedit, apoi faceți clic pe ok.
  3. Găsiți și apoi faceți clic pe următoarea cheie de registry:
   HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession\\\\ ManagerMemory\ conducere
  4. În panoul din dreapta, faceți dublu clic pe SystemPages.
  5. În Valoarea datelor caseta, introduceți o valoare între 24000 și 31000 și apoi faceți clic pe ok.
  6. Părăsiți Registry Editor.
  Notă Pentru a face setările pentru memoria virtuală mai vizibile, Exchange 2003 jurnalele de un eveniment ID 9665 mesaj dacă aceste setări de memorie nu sunt optimizate.
 3. Minimizați numărul de grupuri de stocare pe server.

  Suplimentare de memorie virtuală este utilizat atunci când un grup de stocare este montat, și baze acoperire de date suplimentare într-un grup de stocare existente au efect foarte puțin pe volumul de memorie virtuală utilizată. Din acest motiv, poate doriți să umple un grup de stocare înainte de a crea grupuri de depozitare suplimentare pe server.
 4. Set
  HeapDeCommitFreeBlockThreshold
  valoare DWORD în următoarea cheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession\\\\ conducător
  The
  HeapDeCommitFreeBlockThreshold
  valoarea de registry este dimensiunea minimă de un bloc gratuit care zona de lucru decommits. Setarea implicită este 0 (zero). Acest lucru înseamnă că administratorul heap decommits fiecare pagina 4 KB care devine disponibilă. Decommit opera?iuni poate provoca fragmentarea de memorie virtuală suplimentare. Aveți posibilitatea să setați
  HeapDeCommitFreeBlockThreshold
  intrarea registry la următoarea cheie de registry la o valoare mai mare pentru a ajuta la reduce fragmentarea de memorie virtuală:
  HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession\\\\ conducător
  Valoarea recomandată pentru a utiliza pentru
  HeapDeCommitFreeBlockThreshold
  intrarea registry este 0x00040000 (în format hexazecimal).Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  315407cheie de registry "HeapDecommitFreeBlockThreshold"
  Notă The
  HeapDeCommitFreeBlockThreshold
  intrarea registry este independent de comutatorul de 3 GB .
 5. Ajustați dimensiunea cache-ului acoperire de date magazin.

  Avertizare Dacă utilizați ADSI Edit snap-in, utilitarul LDP, sau orice alt client LDAP versiunea 3 și modificați incorect atributele obiectelor Active Directory, vă poate cauza probleme grave. Aceste probleme pot necesita reinstalarea Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Exchange 2000 Server, Microsoft server Exchange 2003, sau Windows și schimb. Microsoft nu poate garanta că problemele care apar dacă modificați incorect Active Directory obiect atribute pot fi rezolvate. Modificați aceste atribute la propriul risc.

  Pentru a ajusta dimensiunea cache-ului acoperire de date magazin, utilizați ADSI Edit pentru a modifica valoarea atributului msExchESEParamCacheSizeMax .

  Cache acoperire de date magazin este, de asemenea, cunoscut ca tampon ESE, și oferă o suprafață mare de cache pentru paginile acoperire de date (fiecare pagina 4 KB) înainte de a fi angajat la magazin. implicit, Exchange 2000 utilizează pagini până la 229376 (896 MB) de memorie pentru cache-ul bazei acoperire de date. implicit, Exchange 2003 interogări de configurare de memorie a calculatorului, și apoi utilizează pagini până la 229376 (896 MB), în cazul în care comutatorul de 3 GB este setat pe server sau pagini 147456 (576 MB) dacă comutatorul de 3 GB nu este setată pe server. Pe un server care are mai mult de 2 GB de memorie, poate doriți să măriți dimensiunea tamponului ESE. Cu toate acestea, dacă proceda?i astfel, poate provoca fragmentarea de memorie din spațiul de adrese redusă care este disponibil pentru restul de funcții magazin. Microsoft recomandă că nu configurați această valoare mai mare decât 311296 pagini (1 200 MB).

  Dacă Event ID 9582 mesaje sunt conectat la jurnal de evenimente de aplicație, este posibil pentru a rezolva apari?iei acestor mesaje prin reducerea dimensiunii cache-ului bazei acoperire de date. În această situație, Microsoft recomandă să asociați o valoare mai mică decât valoare implicită pentru atributul msExchESEParamCacheSizeMax , și să utilizați o valoare care este un multiplu de octe?i 8192. Dacă aveți de a reduce dimensiunea cache-ul bazei acoperire de date, procesul de Store.exe citește și scrie pe disc mai frecvent, și acest lucru poate afecta performanța de server.

  Înainte de a vă măriți dimensiunea maximă acoperire de date cache, utiliza?i performanță jurnalele și alertele pentru a monitoriza MAGAZIN exemplu de Octeți virtual contra de Proces obiect sub o sarcină de tipic. Acest contor rapoarte de dimensiunea curentă (în octeți) de spațiu de adrese virtuale care este utilizat de procesul Store.exe. Pentru mai multe informații despre modul de a modifica dimensiunea cache-ul bazei acoperire de date, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  266768Cum pentru a modifica dimensiunea maximă cache-ul bazei acoperire de date magazin în Exchange 2000 Server
  Notă Asigurați-vă că valoarea pe care o asociați la atributul msExchESEParamCacheSizeMax se încheie pe o limita de 32 MB (care este, la un multiplu de 32 MB).
 6. Reduce numărul maxim de ESE tabele deschise.

  Avertizare Dacă utilizați ADSI Edit snap-in, utilitarul LDP, sau orice alt client LDAP versiunea 3 și modificați incorect atributele obiectelor Active Directory, vă poate cauza probleme grave. Aceste probleme pot necesita reinstalarea Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Exchange 2000 Server, Microsoft server Exchange 2003, sau Windows și schimb. Microsoft nu poate garanta că problemele care apar dacă modificați incorect Active Directory obiect atribute pot fi rezolvate. Modificați aceste atribute la propriul risc.

  Motorul de stocare care este utilizat de Exchange 2000 caches date despre folderele care în prezent nu sunt accesate. În unele situații, acest lucru poate contribui la fragmentarea de memorie virtuală. O modalitate de a diminua acest lucru este de a reduce numărul maxim de tabele deschise care sunt permise de schimb. Setarea implicită de pe 8-way fermă de servere este 27600 tabele pe grupul de stocare. Dacă aveți mai mici această valoare, vă poate reduce probleme de fragmentarea de memorie virtuală. Cu toate acestea, dacă vă reduce această valoare, de asemenea, pot apărea situa?ii în care opera?iunile poate să nu reușească din cauza prea multe tabele deschise, ?i este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
  Eroare-1311
  JET_errTooManyOpenTables
  Important Modificați această setare numai atunci când vă sfătuim să facă de un suport de serviciile de suport pentru produse Microsoft profesionale.

  Exchange 2003 utilizează o metodă diferită de cache date despre dosare care nu sunt accesate în prezent. Prin urmare, aceasta nu este de așteptat că reducerea numărului maxim de tabele deschise este necesar sau ca eficient la reducerea probleme de fragmentarea de memorie virtuală.

  Pentru a reduce numărul maxim de tabele deschise care este menținută de ESE, setați atributul msExchESEParamMaxOpenTables pe fiecare obiect de grup de stocare a 27600. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Începe ADSI Edit.

   Notă ADSI Edit este inclusă în Windows 2000 Support Tools. Pentru a instala Windows 2000 Support Tools, faceți clic dreapta pe Suptools.msi Fișier în folderul Support\Tools de pe CD-ROM-ul Windows 2000, și apoi faceți clic pe Instalați.
  2. Extinde Configurare Container [ServerName.NumeDomeniu.com], extindeți NC = configurare, DC =NumeDomeniuDC =com, extindeți NC = consolidare servicii, extindeți NC = Microsoft Exchange, extindeți NC =OrganizationName, extindeți NC = Administrative Groups, extindeți NC =Grup administrativ (în cazul în care Grup administrativ este grupul administrative care conține grupul de stocare pe care doriți să modificați), extindeți NC = fermă de servere, extindeți NC =ServerName, apoi extindeți NC = InformationStore.
  3. Faceți clic dreapta pe NC =grup de stocare (în cazul în care grup de stocare este grupul de stocare pe care doriți să modificați), apoi faceți clic pe Proprietăți.
  4. În Selectați care proprietăți pentru a vizualiza Listă tabel, faceți clic pe Ambele.
  5. În Selectați o proprietate pentru a vizualiza Listă tabel, faceți clic pe msExchESEParamMaxOpenTables.
  6. În Editare atribut caseta, tip 27600, apoi faceți clic pe Set.
  7. Faceți clic pe Aplică, faceți clic pe ok, apoi părăsiți ADSI Edit.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Microsoft Product Support Services funcționează pe multe cazuri care implică eveniment 9582 avertismente și erori. Most de la marcă de timp, nu este o problemă cu schimb fragmentând memoria. De obicei, problema este cauzată de software-ul terț leaking memorie.

Problema cea mai comună este cauzată de software-ul terț deschiderea mii de obiecte. Aceste obiecte pot fi mesaje (OMSG), foldere (OFOLD) sau vizualizări (VMSG). Obiectele pot fi deschise de antivirus software, conectivitate wireless al treilea-petrecere produse de plastic, programele de completare Outlook sau alt software. Aceste obiecte deschise consumă memorie. Cantitatea de memorie care este consumată depinde de tipul de obiect, dimensiunea variabila, și mulți alți factori. Aceasta este comun pentru aplicarea faulting deschide mii de aceste obiecte și priva procesul de depozit Exchange de memorie care este necesar să funcționeze corect.

implicit în Exchange 2000, nu există nici o limită pentru numărul de obiecte de OMSG. În Exchange 2003, există o limită de 250 OMSG obiecte pe sesiune MAPI. Această limită este reglabil. Cea mai ușoară cale pentru a verifica această setare pentru a vizualiza mesajele Open, Open atașări, și folderele deschise valori în Exchange System Manager. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Faceți clic dreapta pe Conectările folder în obiectul cutie poștală magazin pentru serverul pe care este Jurnal evenimente 9582, punctul de vizualizare Proiect, apoi faceți clic pe Adăugare/eliminare coloane.
 2. Adăuga Mesajele de deschidere, Deschideți atașările, și Folderele deschise coloane în Listă tabel de Coloane afișate.
Trebuie să verificați această setare pentru fiecare depozit de cutie poștală pe server, dacă este cazul. După ce selectați coloanele suplimentare, ar trebui să sortați coloane de numărul de mesaje deschise, de numărul de folderele deschise și apoi de deschis atașările. Orice utilizator care are sute sau chiar mii de deschidere mesajele, folderele sau atașări indică o problemă potențială.Pentru mai multe informații despre cum să limitați numărul de obiecte OMSG în server Exchange 2003 și în Exchange 2000 Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
830829Computer server Exchange 2003 pot să nu mai răspundă după un client MAPI deschide mai mult decât valoare implicită a anumitor obiecte server

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre cum se depanează probleme de performanță în Exchange 2000, consultați următoarele articole din bază de cunoștințe Microsoft:
815372 Cum să optimizați utilizarea memoriei în server Exchange 2003
317411 Cum să adune date pentru a depana probleme de memorie virtuală de schimb
296073 Monitorizarea pentru fragmentarea de memorie Exchange 2000
279615 Lipsa de memorie virtuală disponibilă afectează performanța de server
266768 Cum pentru a modifica dimensiunea maximă cache-ul bazei acoperire de date magazin în Exchange 2000 Server
286350 Cum să utilizați ADPlus pentru a depana "atârnă" și "inertie"
Pentru mai multe informații despre comutatorul /GB 3, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
291988O descriere a 4 GB RAM Tuning caracteristică și parametrul Physical Adresă prelungire
266096 Exchange 2000 necesită 3 GB comuta cu mai mult de 1 gigaoctet de RAM fizică
313707 Un server Exchange 2000 cu "/ 3 GB" parametru în fișierul Boot.ini poate pierde de conectivitate în rețea sub o sarcină grea de mesagerie
328882 Utilizare memorie și comutatorul de 3 GB de schimb
Pentru mai multe informații despre cum se depanează problemele de fragmentare specifice virtual memorie, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
272537Notificarea de memorie virtuală este calculat incorect
306860 Spa?iu de memorie incorectă, atunci când monitorizarea stării de memorie virtuală disponibilă
313084 Spa?iu memorie este incorectă, atunci când vă monitoriza starea memorie virtuală disponibilă
319682 Informații Exchange 2000 stoca rapoartele un mesaj de avertizare event ID 327 și memorie virtuală poate fi fragmentat
324118 Motorul de baze acoperire de date Extensible motorul de stocare contribuie la fragmentarea de memorie virtuală
810985 memorie virtuală fragmentarea se produce atunci când reușiți peste un server virtual Exchange 2000
325467 ID eveniment 9582 apare imediat după cluster failover
315771 Depozitul de informații se dezactivare pe un cluster din cauza controlului IsAlive
311901 Efectele 4GT tuning on sistem de intrări în tabelul pagină

Proprietă?i

ID articol: 325044 - Ultima examinare: 7 aprilie 2012 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Enterprise Server
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbmt KB325044 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:325044

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com