Un mesaj de eroare „Stop codul de eroare 0x0000008E"apare în Wdmaud.sys

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 325154 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Un mesaj de eroare „STOP 0x0000008E"se poate produce în Wdmaud.sys.

CAUZĂ

Multe componente au avans logare sau caracteristici care sunt utilizate numai de către dezvoltatorii de depanare. În această situație special, un jurnal sau depanare caracteristică care a fost cauza de eroare „STOP 0x0000008E"mesajul a fost corectată.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Windows XP. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține cel mai recent Windows XP Service Pack

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în limba engleză a acestei remedieri are atributele de fișier (sau mai târziu) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală coordonată (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.
  Date     Time  Version   Size   File name  Platform
  --------------------------------------------------------------
  02-Jul-2002 18:47 5.1.2600.48  77,312 Wdmaud.sys I386
  02-Jul-2002 18:47 5.1.2600.48 293,888 Wdmaud.sys IA64 
				

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Primul, această problemă a fost corectată în Windows XP Service Pack 1.

Proprietă?i

ID articol: 325154 - Ultima examinare: 23 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbbug kbfix kbmm kbwinxpsp1fix kbmt KB325154 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:325154

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com