Een niet-Plug en Play-stuurprogramma voor een PCI-apparaat installeert, kan problemen veroorzaken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 325955 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u een ouder Microsoft Windows NT 4.0-stuurprogramma voor een PCI-apparaat een geïnstalleerde stuurprogramma van Windows 2000 of Windows XP heeft installeert, worden de bronnen voor het PCI-apparaat opnieuw toegewezen. Bronnen voor het PCI-apparaat de Windows NT 4.0-stuurprogramma opnieuw toewijzen, voorkomt u dat het stuurprogramma van Windows 2000 of Windows XP communicatie met het apparaat.

Oorzaak

DeHalAssignSlotResourcesfunctie die wordt aangeroepen door een ouder stuurprogramma bepaalt niet of een Plug en Play-stuurprogramma het apparaat al is onderhoud voordat het PCI-apparaat te programmeren.

Workaround

Niet installeren of starten van een oudere niet-Plug en Play-stuurprogramma voor een PCI-apparaat al wordt beheerd door een Plug en Play-stuurprogramma.

Oplossing

Windows 2000

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows 2000. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
260910De meest recente Windows 2000 Service Pack ophalen

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Eigenschappen

Artikel ID: 325955 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kboswin2000fix kbwin2ksp4fix kbbug kbpending kbmt KB325955 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:325955

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com