Λαμβάνετε ένα “ δεν είναι δυνατό να ανοίξει <snap-in name="">” εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε την Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP</snap-in>

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 326574 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε την Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft (MMC) με ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows XP, ενδέχεται να μην ξεκινήσει η Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft και ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Είναι δυνατό το άνοιγμα της κονσόλας MMCΣυμπληρωματικό πρόγραμμα όνομα. Ίσως το αρχείο δεν υπάρχει, δεν είναι μια κονσόλα MMC ή δημιουργήθηκε με μια νεότερη έκδοση της κονσόλας MMC. Επίσης ίσως δεν έχετε επαρκή δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε αυτό το μήνυμα λάθους,Συμπληρωματικό πρόγραμμα όνομαείναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το όνομα του MMC συμπληρωματικό αρχείου, όπως Compmgmt.msc.

Αιτία

Το ζήτημα αυτό ενδέχεται να προκύψει όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρήστη στο φάκελο % APPDATA % ή ρυθμίστε τη μεταβλητή περιβάλλοντος συστήματος, ώστε να οδηγεί σε μια θέση που δεν είναι διαθέσιμες, όπως μια κοινόχρηστη θέση δικτύου.
 • Τη δυνατότητα "αρχεία χωρίς σύνδεση" είναι απενεργοποιημένη στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

Εκδόσεις 32 bit των Windows XP

  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  16-Aug-2002 18:17 5.1.2600.55    765,952 Mmc.exe     
  19-Aug-2002 16:57 5.1.2600.55    67,584 Mmcbase.dll   
  19-Aug-2002 16:58 5.1.2600.55   1,141,248 Mmcndmgr.dll   
  19-Aug-2002 16:58 5.1.2600.55    46,592 Mmcshext.dll   
				

Windows XP, έκδοση 64-bit

  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  16-Aug-2002 18:17 5.1.2600.55   2,907,136 Mmc.exe    
  19-Aug-2002 16:58 5.1.2600.55    138,240 Mmcbase.dll   
  19-Aug-2002 16:58 5.1.2600.55   3,801,088 Mmcndmgr.dll  
  19-Aug-2002 16:58 5.1.2600.55    134,656 Mmcshext.dll  

				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε τη δυνατότητα "αρχεία χωρίς σύνδεση" στον υπολογιστή σας τα Windows XP.Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
307853Τρόπος χρήσης αρχείων χωρίς σύνδεση στα Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 326574 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB326574 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:326574

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com