Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Service Pack 3, εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Explorer.exe Has που δημιουργούνται σφάλματα και θα γίνει κλείνει με τα Windows."

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 326612
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν κάνετε εκκίνηση του Οδηγού εγκατάστασης των Windows 2000 Service Pack 3 από την Εξερεύνηση των Windows (Έναρξη Εξερεύνηση των Windows και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικw2ksp3.exe), ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους μετά την ολοκλήρωση του Οδηγού εγκατάστασης των Windows 2000:
Το Explorer.exe δημιούργησε σφάλματα και θα τερματιστεί από τα Windows.
Θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος.

Δημιουργείται ένα αρχείο καταγραφής σφαλμάτων. (WordPad has generated errors and will be closed by Windows. You will need to restart the program. An error log is being created.).

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή το SP3 για Windows 2000 δεν ενημερώνεται σωστά το ακόλουθο αρχείο Microsoft Internet Explorer 5.5 ή του Internet Explorer 5.5 SP1:
MSHTML.DLL

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται και να κλείσετε όλα τα ανοιχτά παράθυρα, πριν να εγκαταστήσετε το SP3 για Windows 2000. Εάν κάνετε εκκίνηση του Οδηγού εγκατάστασης των Windows 2000 Service Pack 3, κάνοντας διπλό κλικw2ksp3.exeστην Εξερεύνηση των Windows, κλείστε Εξερεύνηση των Windows, πριν να συνεχίσετε την εγκατάσταση του SP3.

Για να εκτελέσετε το SP3 για Windows 2000 από μια γραμμή εντολών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
  2. ΣτοOpenπληκτρολογήστεDrive: w2ksp3.exe(όπουDriveείναι η μονάδα δίσκου που περιέχει το CD-ROM SP3), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 326612 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb kbmt KB326612 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:326612

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com