Λαμβάνετε ένα ή περισσότερα μηνύματα λάθους, όταν ο διαχειριστής του συστήματος απενεργοποιεί το Windows Update ή του Microsoft Update

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 326686 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Για υπολογιστές που εκτελούν τα Microsoft Windows XP

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Όταν επισκέπτεστε την τοποθεσία του Windows Update στο Web ή την τοποθεσία Microsoft Update στο Web, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
  Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση
  Οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου αποτρέψετε χρησιμοποιώντας το Windows Update για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων στον υπολογιστή σας. Εάν πιστεύετε ότι λάβατε αυτό το μήνυμα κατά λάθος, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας.
 • Όταν κάνετε κλικ στο Windows Update ή Microsoft Update από το μενού Έναρξη , λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
  Το Windows Update απενεργοποιήθηκε από το διαχειριστή του συστήματός σας.
 • Λείπει το συντόμευσης του Windows Update ή Microsoft Update συντόμευσης στο μενού Έναρξη .
 • Λείπει το συντόμευσης του Windows Update ή Microsoft Update συντόμευση στο μενού " Εργαλεία ", στον Microsoft Internet Explorer.
 • Καρτέλα " Αυτόματες ενημερώσεις " δεν υπάρχει στο παράθυρο διαλόγου " Ιδιότητες συστήματος ".
 • Αφού ρυθμίσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις, δεν θα ειδοποιείστε σχετικά με τις κρίσιμες ενημερωμένες εκδόσεις. Επιπλέον, δεν λαμβάνετε κρίσιμες ενημερώσεις από το Windows Update ή από το Microsoft Update.
 • Διαχείριση συσκευών δεν εγκαθιστά αυτόματα ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης από το Windows Update ή από το Microsoft Update.
 • Όταν κάνετε κλικ το εργαλείο του πίνακα ελέγχου Αυτόματων ενημερώσεων , τις ρυθμίσεις των αυτόματων ενημερώσεων δεν είναι διαθέσιμες. Λαμβάνετε ένα μήνυμα παρόμοιο με το ακόλουθο:
  Η υπηρεσία Windows Update δεν είναι διαθέσιμο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει αν το Windows Update είναι απενεργοποιημένο από μία από τις ακόλουθες ρυθμίσεις:
 • Πολιτική ομάδας
 • Πολιτική συστήματος
 • Μητρώου

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για εταιρικούς χρήστες που είναι συνδεδεμένοι σε ένα εταιρικό δίκτυο

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του τοπικού συστήματος, για να προσδιορίσετε εάν πρόσβασης του Windows Update έχει απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας.

Για τους οικιακούς χρήστες που δεν είναι συνδεδεμένοι σε ένα εταιρικό δίκτυο

Για να επαναφέρετε το λείπουν συντόμευσης του Windows Update ή τη συντόμευση Microsoft Update σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή ως τοπικός διαχειριστής.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε gpedit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, αναπτύξτε το στοιχείο Ρύθμισης παραμέτρων χρήστη, αναπτύξτε τα Πρότυπα διαχείρισηςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή γραμμή εργασιών και μενού "Έναρξη".
 4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικ στο Κατάργηση συνδέσεων και πρόσβασης στο Windows Updateκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή, κάντε κλικ στην εφαρμογήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στην τοποθεσία Windows Update στο Web, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή ως τοπικός διαχειριστής.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε gpedit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, αναπτύξτε το στοιχείο Ρύθμισης παραμέτρων χρήστηκαι, στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείο Πρότυπα διαχείρισης.
 4. Αναπτύξτε το στοιχείο Στοιχεία των Windowsκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
 5. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικ στο Κατάργηση πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες των Windows Updateκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 6. Κάντε κλικ στην επιλογή, κάντε κλικ στην εφαρμογήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows XP Professional υποστηρίζει τη ρύθμιση πολιτικής ομάδαςΚατάργηση συνδέσεων και πρόσβασης στο Windows Update . Σε άλλα λειτουργικά συστήματα των Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πολιτικές συστήματος, ή μπορείτε να τροποποιήσετε το μητρώο.

Ένας διαχειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πολιτικές για να καταργήσετε την πρόσβαση στο Windows Update και στο Microsoft Update για μεμονωμένους χρήστες, για χρήστες τομέα ή για αντικείμενα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update και Microsoft Update θέματα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
316524 Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Μόνο για διαχειριστές" κατά την προσπάθειά σας να επισκεφθείτε την τοποθεσία του Windows Update στο Web ή την τοποθεσία Microsoft Update στο Web

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 326686 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Update
 • Microsoft Update
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwindowsupdatev6 kbwindowsupdatev4 kberrmsg kbenv kbprb kbmt KB326686 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 326686

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com