Η υπηρεσία Windows Messenger ξεκινά κατά την εκκίνηση του Outlook Express μετά την κατάργηση της πρόσβασης στην υπηρεσία Windows Messenger

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 327390 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR327390
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν καταργήσετε την πρόσβαση στο Microsoft Windows Messenger, χρησιμοποιώντας κάποια από τις ακόλουθες μεθόδους στο Windows XP Service Pack 1 (SP1), η υπηρεσία Windows Messenger ενδέχεται να εξακολουθεί να ξεκινά κατά την εκκίνηση του Microsoft Outlook Express:
  • Κάνετε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Παροχή πρόσβασης σε αυτό το πρόγραμμα (Enable access to this program) του εργαλείου "Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγραμμάτων" (Set Program Access and Defaults) από τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).
  • Καταργείτε την πρόσβαση στην υπηρεσία Windows Messenger, χρησιμοποιώντας το κουμπί Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows (Add/Remove Windows Components) στο εργαλείο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (Add or Remove Programs) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Αιτία

Οι μέθοδοι που περιγράφονται στην ενότητα "Συμπτώματα" αυτού του άρθρου καταργούν την πρόσβαση στην υπηρεσία Windows Messenger από το μενού Έναρξη (Start), την επιφάνεια εργασίας και άλλες θέσεις, χωρίς να καταργούν την υπηρεσία Windows Messenger. Αυτό επιτρέπει σε άλλα προγράμματα που βασίζονται στα Windows, τα οποία στηρίζονται στην υπηρεσία Windows Messenger, να συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά. Για παράδειγμα, το Outlook Express εξακολουθεί να μπορεί να ανοίξει τη λίστα Επαφών (Contacts) της υπηρεσίας Windows Messenger, μετά την κατάργηση της πρόσβασης στην υπηρεσία Windows Messenger.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να αποτρέψετε τη σύνδεση της υπηρεσίας Windows Messenger κατά την εκκίνηση του Outlook Express:
  1. Στο Outlook Express, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές (Options) από το μενού Εργαλεία (Tools).
  2. Στην καρτέλα Γενικά (General), κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Αυτόματη σύνδεση σε: Windows Messenger (Automatically log on to Windows Messenger).
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποτροπής της εκτέλεσης της υπηρεσίας Windows Messenger κατά την εκκίνηση του Outlook Express, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
302089 Τρόπος απενεργοποίησης της υπηρεσίας Windows Messenger στα Windows XP Professional

Περισσότερες πληροφορίες

To Windows XP SP1 περιλαμβάνει νέες δυνατότητες στο εργαλείο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (Add or Remove Programs) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), για την κατάργηση της πρόσβασης στον Microsoft Internet Explorer, το Outlook Express, το Microsoft Windows Media Player και την υπηρεσία Windows Messenger από το μενού Έναρξη (Start), την επιφάνεια εργασίας και άλλες θέσεις.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 327390 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007 - Αναθεώρηση: 2.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtool kbprb KB327390

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com