Windows Messenger käynnistyy Outlook Expressin käynnistämisen yhteydessä sen jälkeen, kun Windows Messengerin käyttämistavat on poistettu käytöstä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 327390 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun olet poistanut Microsoft Windows Messengerin käyttämistavat käytöstä jommallakummalla seuraavista tavoista Windows XP Service Pack 1:ssä (SP1), Windows Messenger saattaa yhtä käynnistyä, kun käynnistät Microsoft Outlook Expressin:
  • Poistat Salli tämän ohjelman käyttö -valintaruudun valinnan Ohjauspaneelin Määritä sovelluksen käyttöoikeudet ja oletukset -työkalussa.
  • Poistat Windows Messengerin käyttämistavat käytöstä Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalun Lisää tai poista Windowsin osia -painikkeen avulla.

Syy

Tämän artikkelin ongelman oireista kertovassa osassa kuvatut tavat poistavat Windows Messengerin käyttämistavat käytöstä Käynnistä-valikosta, työpöydältä ja muista sijainneista niin, että itse Windows Messengeriä ei poisteta. Tämä antaa muiden Windows Messengerin toiminnasta riippuvaisten Windows-ohjelmien toimia edelleen oikein. Esimerkiksi Outlook Express voi silti avata Windows Messengerin yhteystietoluettelon sen jälkeen, kun poistat Windows Messengerin käyttämistavat käytöstä.

Ratkaisu

Voit estää Windows Messengeriä kirjautumasta käynnistäessäsi Outlook Expressin seuraavasti:
  1. Valitse Outlook Expressin Työkalut-valikosta Asetukset.
  2. Poista Yleiset-välilehdessä Kirjaudu automaattisesti palveluun Windows Messenger -valintaruudun valinta.
  3. Valitse OK.
Saat lisätietoja Windows Messengerin käynnistymisen estäminen Outlook Expressin käynnistämisen yhteydessä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
302089 Windows Messengerin käynnistymisen estäminen Windows XP -tietokoneessa

Enemmän tietoa

Windows XP SP1 sisältää Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalussa uusia ominaisuuksia, joiden avulla voidaan poistaa käytöstä Microsoft Internet Explorerin, Outlook Expressin, Microsoft Windows Media Playerin ja Windows Messengerin käyttämistavat Käynnistä-valikosta, työpöydältä tai muista sijainneista. Saat lisätietoja Windows XP SP1:n hankkimisesta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 327390 - Viimeisin tarkistus: 25. elokuuta 2005 - Versio: 2.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition SP1
Hakusanat: 
kbprb KB327390

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com