Visio Enterprise Network Tools product stopgezet

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 327399 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Op 1 juli 2002 heeft Microsoft aangekondigd dat Visio Enterprise Network Tools (VENT), geavanceerde een invoegtoepassing van Visio Professional 2002 die netwerk diagrammen oplossingen, is stopgezet vanwege gebrek aan klant vraag.

Meer informatie

Microsoft evalueert regelmatig de productaanbod maken Klanten wordt voldaan en in dit geval Microsoft vastgesteld de bronnen beter zou worden belegd in andere manieren om het netwerk documentatie en het beheer van de behoeften van klanten. Sommige functies in Visio Enterprise Network Tools worden opgenomen in toekomstige versies van Visio en sommige functies worden opgenomen in een nieuw netwerk management product dat nog niet is aangekondigd.

Klanten die verkregen Visio Enterprise Network Tools voordat 1 juli 2002 kunnen nog steeds toegang tot het Visio Network Center-website kunt downloaden van extra netwerk diagrammen vormen en sjablonen.

Eigenschappen

Artikel ID: 327399 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
  • Microsoft Visio Enterprise Network Tools 2002
Trefwoorden: 
kbhowto kbinfo kbmt KB327399 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:327399

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com