IIS 6.0: ISAPI-Filters voor eerdere versies van IIS kunnen niet laden.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 327611 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Internet Information Services (IIS) 6.0, mag u niet toevoegen van globale ISAPI-filters die zijn ontworpen voor IIS 5.0 en eerdere versies kunnen worden. Het filter toegevoegd weergegeven maar ziet u altijd een rode pijl naast het filter. Deze rode pijl nog steeds weergegeven nadat u IIS opnieuw starten.

Oorzaak

IIS 6.0 kan werken in een van de twee isolatiemodi:
  • IIS 5.0-isolatiemodus
  • IIS 6.0-isolatiemodus voor werkprocessen

Globale ISAPI-filters die zijn ontworpen voor eerdere versies van IIS werken op dezelfde manier in eerdere versies werken als u in IIS 5.0-isolatiemodus modus. Hetzelfde filter werkt echter niet in het werkproces van IIS 6.0 isolatiemodus omdat de filtermelding kennisgeving in deze modus worden ondersteund.

Meer informatie

Met IIS 6.0 wordt uitgevoerd in een werkproces isolatiemodus wanneer het laden van een ISAPI-filter is ontworpen met de Filtermelding en u vervolgens vragen een webpagina de volgende gebeurtenis vastgelegd in het toepassingslogboek:

Gebeurtenistype: fout
Bron: WP W3SVC
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 2261
Beschrijving:
Er is geprobeerd een filter te laden
'C:\WINDOWS\system32\inetsrv\iismon\IISMonHi.dll', maar vereist de Filtermelding filter kennisgeving en dit bericht is ondersteund in de isolatiemodus voor werkprocessen. Zie de Help voor meer informatie en Ondersteuning op http://support.Microsoft.com

Workaround

Als u het filter niet kunt ontwerpen, kunt u Dit probleem omzeilen door IIS wordt uitgevoerd in de isolatiemodus IIS5.0.

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
Q311852ISAPI-Filters met de filtermelding in IIS 6

Eigenschappen

Artikel ID: 327611 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Information Services 6.0
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB327611 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:327611

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com