Maximale NT gebruikersingangen Per proces Is 10.000 in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 327699 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BELANGRIJK: Dit artikel bevat informatie over het register. Voordat u het register wijzigen, moet u back-up en zorg dat u weet hoe u het register kunt herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de back-up, terugzetten en het register bewerken:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Programma's waarvoor veel NT gebruiker ingangen werkt niet wanneer het bereiken van ongeveer 10.000 grepen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer een programma probeert te veel NetDDE koppelingen gebruiken.

Oorzaak

Er is een vastgelegde limiet van 10.000 NT gebruiker verwerkt. Dit is ontworpen om te voorkomen dat 'beschadigde' (onjuist gedrag) 's te veel NT gebruiker ingangen toewijzen.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.De Engelse versie van deze correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
   Date   Time  Version   Size    File name
  ------------------------------------------------------
  13-Aug-2002 12:04 5.1.2600.54 1,671,040 Win32k.sys
				

Vereiste registerwaarden

WAARSCHUWING: Als onjuist gebruik van Register-Editor kan ernstige problemen dat u uw besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortvloeien uit onjuist gebruik van Register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik Register-Editor op eigen risico.

Deze hotfix wilt gebruiken, moet u maken of wijzigen van de volgende registerwaarden aantal ingangen voor NT-gebruiker die u wilt toestaan. Het maximum aantal is 18.000.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\USERProcessHandleQuota

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\USERPostMessageLimit(REG_DWORD)

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.

Eigenschappen

Artikel ID: 327699 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB327699 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:327699

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com