Bepaalde programma's uitvoeren niet op Computers Hyper-Threading ondersteunen of twee processors met een snelheid van meer dan 2 GHz

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 327809 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Bepaalde programma's (bijvoorbeeld spelletjes) mogelijk niet correct op hyperthreaded computers, dual-processor computers of computers één procedure waarin de CPU-snelheid groter dan 2 GHz (gigahertz is).

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als het programma dat u gebruikt deQueryPerformanceCounterenQueryPerformanceFrequencyfuncties tijdcode genereren maar wordt alleen de lagere 32 bits van het resultaat en wordt ervan uitgegaan dat dit ondertekende nummer. Hyperthreaded computers, computers met dual-processor of één proc computers waarmee de CPU-snelheid groter dan 2 GHz is, de uitvoer mogelijk onjuist geïnterpreteerd door bepaalde programma's en daardoor het programma mogelijk niet correct uitgevoerd of reageert niet.

Oplossing

Dit probleem contact op met de fabrikant van het programma niet goed om te bepalen of er een update beschikbaar om dit probleem te verhelpen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in programma's die onjuiste veronderstellingen over de QueryPerformanceCounter en QueryPerformanceFrequency uitvoer.

Meer informatie

Op bepaalde computers, het resultaat vanQueryPerformanceFrequencyworden de kloksnelheid van de CPU. Deze frequentiewaarde moet ten minste 32 bits precisie op een computer met een sneller dan 2,1 GHz processor. Het resultaat van werken sommige programma 'sQueryPerformanceFrequencyondertekende integer-waarde heeft die slechts 31 bits precisie en de vlag van een teken. Deze programma's functioneren onjuist op deze snellere CPU's. Dit probleem wilt vermijden, moeten programma's alle 64 bits van beide gebruikenQueryPerformanceFrequencyenQueryPerformanceCounter.

De volgende Intel-website voor meer informatie over hyper-threading-technologie:
http://www.Intel.com/cd/IDs/Developer/ASMO-na/eng/DC/Threading/index.htm
Bezoek de volgende Microsoft-website voor informatie over contactgegevens van de fabrikant:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors
Microsoft biedt contactinformatie van derden om technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.

De producten die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 327809 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbnofix kbprb kbmt KB327809 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:327809

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com