Stop-fout 0x7E treedt op in Usbhub.sys als USB bandbreedteverbruik hoger is dan 100 procent

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 327863 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u een universele seriële Bus (USB)-invoerapparaat (zoals een toetsenbord of muis) verbinding met een Windows XP-computer waarop Windows XP Service Pack 1 (SP1) of de USB 2.0-update is geïnstalleerd maken, verschijnt het volgende foutbericht wordt weergegeven terwijl u USB audio of video streaming:
STOP: 0X0000007E (0XC0000005,adres,adres,adres)

Usbhub.sys
Merk op dat de tweede, derde en vierde parameters in dit foutbericht kunnen variëren.

Dit probleem kan optreden als het USB-bandbreedteverbruik hoger is dan 100 procent wanneer u verbinding met de USB-invoerapparaat. Wanneer dit probleem optreedt, start de computer.

Oorzaak

Gebrek aan beveiliging met betrekking tot het verwijderen van het apparaat beschrijft overschrijdt de maximale bandbreedte voor USB tijdens de inventarisatie van een nieuw apparaat.

Oplossing

Dit probleem omzeilen door een van de volgende methoden te gebruiken:
  • Sluit uw USB-toetsenbord of muis voordat u USB video of audio streaming.
  • Als u USB video of audio streaming al hebt gestart, stream stoppen, USB-toetsenbord of muis aansluiten en stream opnieuw start.
  • Als uw computer meerdere USB-hostcontrollers, sluit het toetsenbord of muis USB-poort is aangesloten op een host-controller, andere dan de hostcontroller waarop de USB video of audio-apparaat is aangesloten. De meeste computer werden verkocht in het laatste jaar hebben twee of meer USB-hostcontrollers. U kunt dit controleren bekijken USB-hostcontrollers in Apparaatbeheer.

Status

Microsoft onderzoekt dit probleem en wordt meer informatie in dit artikel geboekt wanneer de informatie beschikbaar.

Eigenschappen

Artikel ID: 327863 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbprb kbmt KB327863 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:327863

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com