Modul de configurare a actualizărilor automate utilizând setările de politică de grup sau registru

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 328010 - View products that this article applies to.
Dacă sunteți un client de afaceri mici, găsi suplimentare de depanare și de învățare resurse la Suport pentru afaceri mici site-ul.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Dacă sunteți conectat ca Administrator al computerului sau un membru al grup de Administratori, poate vi se din zonă de notificare pentru a configura caracteristica Automatic Updates în Windows.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea de caracteristica actualizări automate și cum să configurați și să-l utilizați în Windows 7, Windows Vista și Windows XP, consultați articolul din bază de cunoștințe Microsoft 306525: Cum să configurați și utilizați actualizări automate în Windows.

Pentru utilizatorii avansați sau profesioniști IT, acest articol descrie următoarele metode pe care le puteți utiliza pentru a configura caracteristica actualizări automate:
 • Politică de grup de utilizare
 • Schimbarea registrului

Configura actualizări automate utilizând Politică de grup local

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 1. Faceți clic pe Începe, apoi faceți clic peA alerga.
 2. Tip gpedit.msc, apoi faceți clic pe OK.
 3. Extinde Calculator Configurare.
 4. Faceți clic dreapta pe Șabloane administrative, și apoi faceți clic pe Adăugare/eliminare template-uri.
 5. Faceți clic pe Adauga, faceți clic pe Wuau.adm în Windows\Inf pliant, și apoi faceți clic peDeschis.
 6. Faceți clic pe închide.
 7. Sub Configurația calculatorului, extindeȘabloane administrative, extinde Windows Componente, și apoi atunci expand Actualizare Windows.

  The Configurarea actualizări automate Politica apare. Această politică specifică dacă computerul primește actualizări de securitate și alte descărcări importante prin intermediul caracteristica actualizări automate Windows. Utilizând setările pentru această politică, aveți posibilitatea să specificați dacă actualizările automate sunt activate pe computer. În cazul în care serviciul este activat, selectați una dintre opțiunile de configurare trei.
 8. Pentru a vizualiza setările de politică, faceți dublu clic peConfigurarea actualizări automate politica.
 9. Pentru a activa actualizări automate, faceți clic peActivat în Listă tabel de optiuni care apar în partea superioară aSetare fila.

  Dacă faceți clic pe Activat, trebuie să selectați una dintre opțiunile de configurare, care este descrisă în Pasul 10.
 10. Selectați una din următoarele opțiuni:
  • 2 - Notificare pentru download și notifică pentru instalați

   Atunci când sunt disponibile actualizări, apare o pictogramă în zonă de notificare și veți primi un mesaj care afirmă că actualizările sunt gata pentru a fi descărcate. Faceți clic pe pictograma sau pe mesaj pentru a vizualiza și a selecta actualizările pe care doriți să descărcați. Windows descarcă actualizările în fundal. Când descărcarea este completă, apare o pictogramă în zonă de notificare și veți primi un mesaj care afirmă că actualizările sunt gata pentru a fi instalate. Puteți să faceți clic pictograma sau mesaj pentru a selecta actualizările pe care doriți să instalați.
  • 3 - Auto descărca și notifică pentru instalați

   Reduceți imagineaMăriți imaginea
   2683283
   Notă Aceasta este setarea implicită.

   Atunci când sunt disponibile actualizări, Windows descarcă actualizările în fundal. Utilizatorul nu este notificat sau întreruptă în timpul acestui proces. Când descărcarea este completă, apare o pictogramă în zonă de notificare și veți primi un mesaj care afirmă că actualizările sunt gata pentru a fi instalate. Puteți să faceți clic pictograma sau mesaj pentru a vizualiza și a selecta actualizările pe care doriți să instalați.
  • 4 - Auto download și programul de instalați

   Pentru a specifica programului, selectați opțiunile corespunzătoare în Setările de politică de grup casetă de dialog. Dacă nu specificați o programare, actualizări sunt instalate zilnic la 3:00 adry implicit. Windows repornește computerul automat, dacă este necesar. Dacă cineva este cu ajutorul computerului când Windows este gata pentru a reporni, apare o notificare care afirmă că Windows trebuie să reporniți computerul. Utilizatorul poate alege să reporniți calculatorul mai târziu.

   Dacă selectați 4 - Auto download și a instala programul, aveți posibilitatea să setați o programare periodică. Dacă nu setați o programare, toate actualizările sunt descărcat și instalat în fiecare zi la ora 3:00 A.M.
  • Alte opțiuni

   În plus, puteți selecta Cu handicap opțiune sau Neconfigurată opțiune. Dacă selectați Cu handicap, un administrator trebuie să descărcați și să instalați orice actualizări disponibile manual de pe site-ul Microsoft Actualizare Windows.

   Dacă selectați Neconfigurată, starea Automatic Updates nu este specificată la nivelul politicii de grup. Starea este fie "activat", fie "neactivat." Cu toate acestea, un administrator încă pot configura actualizări automate utilizând Panou de control. Panou de control include aceleași setări disponibile în Politică de grup.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2683283
Notă Un actualizate Administrative Template (fișier .adm) este acum disponibil pentru utilizare cu caracteristica Automatic Updates în Windows Server 2003 și Produse de plastic Update Services (SUS) clientul pachet Service Pack 1 (SP1). Această politică actualizată fișier adaugă două politici noi:
 • Reprogramarea instalatii programate de actualizări automate

  Această politică specifică perioada de marcă de timp care actualizări automate trebuie să aștepte după pornește computerul, înainte de a se continua cu o instalare programate, care a fost pierdut anterior.
 • Nu auto-pauză pentru instalările de actualizări automate programate

  Această politică specifică că actualizările automate vor completa un program de instalare atunci când orice utilizator care este conectat repornește computerul. Dacă această politică nu este utilizat, calculatorul repornește automat.
Fișierul clientului și politica actualizat este inclus în Windows Server 2003. Pentru a descărca clientul SUS SP1 pentru computerele bazate pe Windows 2000 și Windows XP, consultați Microsoft Knowledge bază articolul Descriere a Windows Server Update Services pachet Service Pack 1.

Pentru a descărca actualizat bazate pe șablon administrativ pentru Windows 2000 și Windows XP pe calculatoarele, du-te la Actualizare software consolidare servicii 1.0 ADM fișier pentru pachet Service Pack 1 Pagina de web.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Încărcarea setărilor de politică utilizând Politică de grup în consolidare servicii de director Active Directory

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Pentru a încărca setări de politică utilizând Group Policy, trebuie să utilizați fișierul Wuau.adm, care descrie noile setări de politică pentru clientul Automatic Updates. Wuau.adm se instalează automat înWindowsFolderul \Inf când instalați noua caracteristică Automatic Updates.

Aveți posibilitatea să încărcați Windows\Inf\Wuau.adm ca un șablon administrativ în Group Policy Object Editor.

Pentru a încărca setări de politică utilizând Politică de grup în Active Directory:
 1. Pe un controler de domeniu Active Directory, faceți clic pe Începe, apoi faceți clic pe A alerga.
 2. Tip DSA.msc.
 3. Faceți clic dreapta pe unitate organizațională sau domeniu în cazul în care vă doriți să creați politica și apoi faceți clic pe Proprietăți.
 4. Faceți clic pe Politică de grup tab, și apoi faceți clic peNoi.
 5. Tastați un nume pentru politică și apoi faceți clic peEditare.
 6. Sub Setările computerului, faceți clic dreapta pe Administrativ Template-uri.
 7. Faceți clic pe Adăugare/eliminare template-uri, apoi faceți clic peAdauga.
 8. Tastați nume de sign-in de fișier .adm actualizări automate, pentru exemplu, tip Windows_folder\Inf\Wuau.adm.
 9. Faceți clic pe Deschis.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Configurarea Automatic Updates prin editarea registry-ului

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2684263
Importante Acest secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă spune cum să modificați registry. Cu toate acestea, grave probleme ar putea apărea dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru protecția adăugată, spate sus a registry-ului înainte de a modifica aceasta. Apoi, aveți posibilitatea să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restabilirea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum să face o copiere de rezervă și restabilirea registry-ului în Windows


Într-o mediu fără Active Directory, puteți edita setările de registry pentru a configura Actualizări automate.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2683283
Notă Trebuie să creați aceste chei de registry manual.

Utilizați una dintre următoarele metode pentru a seta aceste chei de registry:
 • Edita manual registry utilizând Registry Editor.
 • Implementați central aceste chei de registry utilizând Windows NT 4.0-stil System Policy funcționalitate.
Pentru a utiliza Registry Editor, urmati pasii:
 1. Faceți clic pe Începe, faceți clic pe A alerga, și apoi atunci tip regedit în Deschis cutie.
 2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea cheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU
 3. Se adaugă una dintre următoarele setări:
  • Value nume: NoAutoUpdate
   Valoarea de date: 0 sau 1
   • 0: Actualizări automate este activată (implicit).
   • 1: Actualizări automate este dezactivat.
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD
  • Value nume: AUOptions
   Valoarea de date: 1-4
   • 1: Păstrați computerul meu până la data a fost dezactivat în actualizări automate.
   • 2: Notificare de descărcare și de instalare.
   • 3: Descărcați și notifică automat instalare.
   • 4: Descărcați și programate automat instalare.
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD
  • Value nume: ScheduledInstallDay
   Valoarea de date: 0-7
   • 0: În fiecare zi.
   • 1 7: zile de la săptămâna de duminică (1) până sâmbătă (7).
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD
  • Value nume: ScheduledInstallTime
   Date valoare: n, în cazul în care n este egal cu timpul de zi într-un format de 24 de ore (0-23).
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD
  • Value nume: UseWUServer
   Datele de valoare: setată această valoare la 1 pentru a configura Automatic Actualizări de a utiliza un server care execută consolidare servicii de actualizare Software în loc de Ferestre Update.
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD
  • Value nume: RescheduleWaitTime
   Date valoare: m, în cazul în care m este egală cu perioada de marcă de timp să aștepte între marcă de timp automat Updates începe și momentul începerii instala?iilor unde programată ori au trecut. Timpul este setat în câteva minute de la 1 la 60, reprezentând 1 minut la 60 de minute)
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD

   Reduceți imagineaMăriți imaginea
   2683283
   Notă Această setare afectează numai clientul comportament după clientii au actualizat la versiunea de client de SUS SP1 sau versiuni mai recente.
  • Value nume: NoAutoRebootWithLoggedOnUsers
   Valoarea de date: Reg_DWORD: 0 (fals) sau 1 (adevărat). Dacă setat la 1, Actualizări automate nu automat reporni un computer în marcă de timp ce utilizatorii sunt faceți conecta.
   Tipul de valoare de registru: Reg_DWORD

   Reduceți imagineaMăriți imaginea
   2683283
   Notă Această setare afectează comportamentul clientului după clientii au actualizat la versiunea de client de SUS SP1 sau versiuni mai recente.
  Pentru a utiliza actualizări automate cu un server care execută consolidare servicii de actualizare Software, a se vedea Implementarea Microsoft Windows Server Update Services 2.0 orientare.
Când configurați actualizări automate direct prin utilizarea cheile de registry politica, politica reinterpretează preferinte setate de utilizator administrativ local pentru a configura clientul. Dacă un administrator indeparteaza registru chei la o dată ulterioară, preferințe care au fost setate de utilizator administrativ local sunt folosite din nou.

Pentru a determina server care se execută SUS pe care clientul de calculatoare si fermă de servere du-te la lor actualizări, adăugați următoarele valori de registry f în registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\


Value nume: WUServer
Tipul de valoare de registru: Reg_SZ
Această valoare setează serverul SUS după nume de sign-in HTTP (de exemplu, http://IntranetSUS).

Value nume: WUStatusServer
Tipul de valoare de registru: Reg_SZ
Această valoare setează serverul de statistici SUS după nume de sign-in HTTP (de exemplu, http://IntranetSUS).
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Proprietă?i

ID articol: 328010 - Ultima examinare: 22 iunie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Vista Home Basic N 64-bit Edition
 • Windows Vista Home Basic N
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Starter
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Business N 64-bit Edition
 • Windows Vista Business N
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Server 2008 R2 Standard without Hyper-V
Cuvinte cheie: 
kbpubtypekc kbregistry kbhowto kbprb kbmt KB328010 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 328010

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com