Τα προεπιλεγμένα δικαιώματα για κοινόχρηστους φακέλους έχει πρόσβαση μόνο για ανάγνωση για όλους

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 328065
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Από προεπιλογή στο Windows XP Service Pack 1 (SP1), εάν κάνετε κλικ στοΚοινή χρήσηκαρτέλα από τηΙδιότητες (Properties)παράθυρο διαλόγου για το φάκελο και στη συνέχεια κοινή χρήση του φακέλου για άλλους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο, ο φάκελος έχει δικαιώματα που δίνουν όλοι ανάγνωση-μόνο πρόσβαση. Στις εκδόσεις των Windows XP που είναι παλαιότερες από το SP1, εάν κάνετε κοινή χρήση φακέλων με χρήση τουΚοινή χρήσηκαρτέλα από τηΙδιότητες (Properties)παράθυρο διαλόγου, ο φάκελος έχει προεπιλεγμένα δικαιώματα που σας δίνει σε όλους τους χρήστες πλήρη έλεγχο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η συμπεριφορά δεν ισχύει για τους φακέλους που χρησιμοποιείτε από κοινού με τη χρήση του "Οδηγού δημιουργίας κοινή χρήση αρχείων" και την εντολή NET.exe. Αυτοί οι φάκελοι συνεχίζουν να έχουν προεπιλεγμένα δικαιώματα που θα δώσετε σε όλους τους χρήστες πλήρη έλεγχο.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτές οι αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις δικαιωμάτων αποτελούν τμήμα από τις βελτιώσεις ασφαλείας στο SP1.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 328065 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbprb kbmt KB328065 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:328065

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com