Η πολιτική "NoDesktop" προκαλεί προβλήματα με την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 328596 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν ένας χρήστης πατήσει το συνδυασμό πλήκτρων για το λογότυπο των Windows + D ή κάνει δεξιό κλικ στη γραμμή εργασιών και στη συνέχεια κλικΕμφάνιση της επιφάνειας εργασίας, ελαχιστοποιούνται όλα τα προγράμματα, όπως αναμένεται, αλλά ο χρήστης, στη συνέχεια, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι μια πολιτική περιορισμού έχει τοποθετηθεί. Στη συνέχεια, είναι ορατό στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, εάν ο χρήστης, στη συνέχεια, πατήσει το πλήκτρο λογοτύπου των Windows + D, ή κάνει δεξιό κλικ στη γραμμή εργασιών και κατόπιν κάνει κλικΕμφάνιση ανοικτών παραθύρων, ο χρήστης λαμβάνει το ίδιο μήνυμα λάθους και κανένα από τα παράθυρα δεν επαναφέρονται.

Αυτά τα συμπτώματα ενδέχεται να προκύψει, εάν έχετε σε ισχύ την πολιτική "NoDesktop" (Αυτή η πολιτική έχει ένα "φιλικό" όνομα "Απόκρυψη και απενεργοποιήστε όλα τα στοιχεία της επιφάνειας εργασίας").

Αιτία

Όταν εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας, λαμβάνει μια εντολή να επανασχεδιάσετε τα εικονίδια. Επειδή τα εικονίδια είναι απενεργοποιημένη, ο χρήστης λαμβάνει το μήνυμα λάθους. Παρουσιάζονται τα ίδια βήματα (βασικά με αντίστροφη σειρά), όταν γίνεται επαναφορά των παραθύρων. Αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, λόγω του περιορισμού πολιτικής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version    Size    File name   Platform SP
  ---------------------------------------------------------------------------
  12-Sep-2002 20:54 6.0.2600.100  8,222,720 Shell32.dll  x86    none
  12-Sep-2002 01:50 6.0.2800.1120  8,238,592 Shell32.dll  x86    1
  12-Sep-2002 20:55 6.0.2600.100  14,314,496 Shell32.dll  IA-64   none
  12-Sep-2002 00:20 6.0.2600.100  8,222,720 Wshell32.dll IA-64   none
  12-Sep-2002 01:50 6.0.2800.1120 14,362,112 Shell32.dll  IA-64   1
  11-Sep-2002 20:20 6.0.2800.1120  8,238,592 Wshell32.dll IA-64   1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 328596 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbAutoHotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbbug kbfix kbwinxppresp2fix kbmt KB328596 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:328596

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com