A következő hibaüzenet jelenik meg az USB-elosztó eltávolításakor: „Az eszköz nem indítható el. (Hibakód: 10)”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 329184 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Figyelem
A cikkben foglaltak a Windows 2000 rendszerre vonatkoznak. A Windows 2000 támogatása 2010. július 13-án megszűnik. A Windows 2000 rendszerről való áttérés stratégiájának kialakításakor A Windows 2000 támogatási időszakának lejártával kapcsolatos megoldások központja használható kiindulási pontként. További információt a Microsoft terméktámogatási ciklusokra vonatkozó szabályzatában talál.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A cikk Windows Vista rendszerre vonatkozó verziója a Tudásbázis következő számú cikke: 933442.
A cikk Windows XP rendszerre vonatkozó verziója a Tudásbázis következő számú cikke: 943104.

A jelenség

A következő hibaüzenet jelenhet meg az USB-elosztó számítógépről való leválasztásakor:
Az eszköz nem indítható el. (Hibakód: 10)
A jelenség akkor fordul elő, amikor az USB-hubhoz több USB-eszköz csatlakozik, vagy amikor eltávolítja az elosztót a számítógépből.

A megoldás

Információk a szervizcsomagról

A cikkben tárgyalt probléma megoldásához szerezze be a Microsoft Windows 2000 rendszerhez kiadott legújabb szervizcsomagot. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
260910 A Windows 2000 legfrissebb szervizcsomagjának beszerzése

Információ a gyorsjavításról

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást. Ez a gyorsjavítás azonban csak a jelen cikkben ismertetett probléma javítására alkalmas. Csak azokon a rendszereken telepítse a gyorsjavítást, amelyeken a probléma jelentkezik.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikkének tetején megtalálható egy, a letölthető frissítésről tájékoztató szakasz. Ha a szakasz nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzése érdekében forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy külön szolgáltatásigénylést kell létrehoznia. A szóban forgó gyorsjavításhoz nem kapcsolódó, támogatással kapcsolatos további kérdésekre a szokásos támogatási díjak érvényesek. Ha szeretné megtekinteni a Microsoft ügyfélszolgálati telefonszámainak teljes listáját, vagy ha külön szolgáltatásigénylést szeretne létrehozni, látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support&ln=hu
Megjegyzés: A gyorsjavítás letöltési űrlapja megjeleníti, hogy a gyorsjavítás milyen nyelveken érhető el. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás nem érhető el az adott nyelven.
A gyorsjavítás angol nyelvű verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum     Idő  Verzió    Méret  Fájlnév ---------------------------------------------------- 2002. október 11. 09:33 5.0.2195.6087 32 848 Uhcd.sys

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza. A probléma javítása először a Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 szervizcsomagban jelent meg.

További információ

A Windows 2000 Datacenter Server rendszerhez készült gyorsjavítások beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
265173 A Datacenter program és a Windows 2000 Datacenter Server termék
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 329184 - Utolsó ellenőrzés: 2013. október 31. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Kulcsszavak: 
kbautohotfix kbresolve kbhotfixserver kbqfe kbwin2ksp4fix kberrmsg kbbug kbfix kbwin2000presp4fix KB329184
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com