Mesaj de eroare când se elimină hubul USB: „This Device Cannot Start (Code 10)”

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 329184 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Pentru versiunea Windows Vista a acestui articol, consultați 933442 (articolul poate să fie în limba engleză).
Pentru versiunea Windows XP a acestui articol, consultați 943104 (articolul poate să fie în limba engleză).

SIMPTOME

Când eliminați un hub USB din computer, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
This device cannot start (Code 10)
Acest simptom apare dacă, în momentul deconectării sale de la computer, hubul USB are mai multe dispozitive USB conectate.

REZOLUȚIE

Informații despre pachetul service pack

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent pachet de service pentru Microsoft Windows 2000. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
260910 Cum se obține cel mai recent pachet de service pentru Windows 2000

Informații despre remedierea rapidă

Este disponibilă o remediere rapidă acceptată de la Microsoft. Însă, scopul său este de a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați-o numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” (Hotfix download available) la începutul acestui articol din Baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, remiteți o solicitare la Serviciile de asistență pentru clienții Microsoft pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, poate fi necesar să creați o solicitare de asistență separată. Se vor aplica costurile uzuale de asistență pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul remedierii rapide în chestiune. Pentru o listă completă de numere de telefon ale Serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Note Formularul „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., înseamnă că nu există o remediere rapidă disponibilă pentru respectiva limbă.
Versiunea în limba engleză a acestei remedieri rapide are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Time Zone din elementul Date and Time din Control Panel.
  Data     Ora  Versiune    Dimensiune  Nume fișier ---------------------------------------------------- 11.10.2002 09:33 5.0.2195.6087 32,848 Uhcd.sys

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”. Această problemă a fost corectată prima dată în Microsoft Windows 2000 Service Pack 4.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații privind modul de obținere a unei remedieri rapide pentru Windows 2000 Datacenter Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
265173 Programul Datacenter și produsul Windows 2000 Datacenter Server (articolul poate să fie în limba engleză)

Proprietă?i

ID articol: 329184 - Ultima examinare: 26 noiembrie 2008 - Revizie: 1.10
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 3
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server SP3
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbresolve kbhotfixserver kbqfe kbwin2ksp4fix kberrmsg kbbug kbfix kbwin2000presp4fix KB329184

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com