Υποστήριξη για πρόσθετα Set επάνω παράθυρα στα Windows XP Media Center Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 329262 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Το επάνω πλαίσιο σύνολο ενδέχεται να μην λειτουργούν με τα Windows XP Media Center Edition.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή υπάρχει μια παραπομπή από το αρχείο που επηρεάζεται ένα μεγάλο αριθμό σύνολο πλαισίων επάνω. Ορισμένα παράθυρα επάνω σύνολο δεν ήταν στη λίστα για το χρήστη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση από το Windows Update. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, από το Media Center, κάντε κλικ στο κουμπίρυθμίσειςΚάντε κλικΤηλεοπτικό σήμα, και στη συνέχεια ολοκληρώνετε τον Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων για να ρυθμίσετε το επάνω πλαίσιο σύνολο.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει υποστήριξη για πρόσθετα σύνολο πάνω πλαίσια στο Windows XP Media Center Edition.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, μόνο αν το συγκεκριμένο σύνολο επάνω πλαίσιο δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει με τα Windows XP Media Center Edition. Εάν λειτουργεί το σύνολο ελέγχου επάνω πλαίσιο ή δεν χρησιμοποιείτε ένα σύνολο επάνω πλαίσιο δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει την παραπομπή του αρχείου που επηρεάζεται ένα μεγάλο αριθμό σύνολο πλαισίων επάνω. Το αρχείο αναφοράς (ευρετήριο στη βάση δεδομένων) ήταν εσφαλμένη και κατά συνέπεια προκάλεσε ατελή κώδικα σύνολο καταχωρήσεων για ορισμένοι κατασκευαστές

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες:
  • Κώδικας ορίζει για πλαίσια δορυφορικής Skylife που γίνονται με βάση, Samsung και Hyundai.
  • Διασταυρώνεται με αναφορά για την Motorola ψηφιακούς καλωδιακούς πλαίσιο, το οποίο χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Υποστήριξη για το επάνω πλαίσιο Samsung καλώδιο σύνολο.
  • Υποστήριξη για το επάνω πλαίσιο Ajin καλώδιο σύνολο.

Τεχνική υποστήριξη του Media Center

Επειδή το Microsoft Windows XP Media Center Edition περιλαμβανόταν στη συσκευή σας ή στο σύστημα σας, ο κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για αυτό το λογισμικό. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να έχει προσαρμόσει την εγκατάσταση με μοναδικά στοιχεία, όπως συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών και προαιρετικές ρυθμίσεις, ώστε να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του υλικού του. Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για τα Windows XP Media Center Edition, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή του υλικού, επειδή είναι ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την τοποθεσία πληροφοριών προϊόντος για τα Windows XP Media Center Edition, στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 329262 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB329262 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:329262

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com