Δεν είναι δυνατή η προβολή εικόνων TIFF με το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ των Windows (Windows Picture and Fax Viewer)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 329270 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν χρησιμοποιείτε το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ των Windows ( Windows Picture and Fax Viewer) στα Windows XP, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα εξής ζητήματα:
  • Όταν ανοίγετε ένα αρχείο TIFF (Tagged Image File Format) με πολλές σελίδες, μόνο η πρώτη σελίδα εμφανίζεται σωστά. Οι υπόλοιπες σελίδες εμφανίζονται ως μαύρα τετράγωνα.
  • Όταν ανοίγετε μια εικόνα TIFF, η εικόνα εμφανίζεται σβησμένη και δεν είναι δυνατή η ανάγνωσή της.
Εάν χρησιμοποιείτε το Windows 2000 Kodak Image Viewer, μπορείτε να προβάλλετε τα αρχεία αυτά με τον αναμενόμενο τρόπο. Επιπλέον, εάν μετατρέψετε αυτά τα αρχεία TIFF σε μια διαφορετική μορφή συμπίεσης χρησιμοποιώντας το Windows 2000 Kodak Image Viewer και μετά προβάλετε τα αρχεία αυτά με το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ των Windows (Windows Picture and Fax Viewer), μπορείτε να προβάλετε τα αρχεία με τον αναμενόμενο τρόπο.

Αιτία

Το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ των Windows (Windows Picture and Fax Viewer) στα Windows XP χρησιμοποιεί τη διασύνδεση για συσκευές γραφικών των Windows (GDI+). Η διασύνδεση GDI+ υποστηρίζει πολλούς τυπικούς αλγόριθμους συμπίεσης για φαξ. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι συμβατή με ορισμένους από τους συνδυασμούς κωδικοποίησης που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε την κωδικοποίηση PackBit στο λογισμικό με το οποίο δημιουργήθηκε το φαξ. Εναλλακτικά, μετατρέψτε τα έγγραφα αυτά σε διαφορετική μορφή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της, που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 329270 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2005 - Αναθεώρηση: 2.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb KB329270

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com