U kunt geen TIFF-afbeeldingen weergeven met Windows Picture and Faxviewer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 329270 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Windows Picture and Fax Viewer in Windows XP, treden de volgende problemen:
  • Wanneer u een pagina meerdere Tagged Image File Format (TIFF)-bestand opent, wordt de eerste pagina correct weergegeven. De rest van de pagina's weergegeven als zwarte vierkantjes.
  • Als u een TIFF-afbeelding opent, verschijnt de afbeelding vervaagd en onleesbaar is.
Als u Windows 2000 Kodak Image Viewer, kunt u deze bestanden kunt weergeven zoals verwacht. Bovendien, als u deze TIFF-bestanden naar een andere compressie-indeling converteren met Kodak Image Viewer voor Windows 2000 en vervolgens deze met Windows Picture and Fax Viewer bestanden bekijken, kunt u bekijken bestanden zoals verwacht.

Oorzaak

Windows Picture and Fax Viewer in Windows XP gebruikt Windows Graphics Device Interface (GDI +). GDI + ondersteunt veel standaard compressie-algoritmen voor faxen. Echter, kan het niet compatibel met sommige codering schema's die niet vaak worden gebruikt.

Oplossing

Uitschakelen om dit probleem oplossen door de codering van PackBit in de software die de fax. Deze documenten ook converteren naar een andere indeling.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.

Eigenschappen

Artikel ID: 329270 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB329270 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:329270

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com