Οι καθορισμένες ενέργειες για τις προειδοποιήσεις διαχειριστή δεν εκτελούνται όταν το αρχείο καταγραφής ασφαλείας είναι πλήρες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 329350 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Καθορισμένες ενέργειες για μια ειδοποίηση διαχείρισης που έχει ρυθμιστεί δεν παρουσιάζεται όταν τα δεδομένα μετρητή ενεργοποιεί μια προειδοποίηση εξαιτίας ενός αρχείου καταγραφής ασφαλείας πλήρη.

Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε τηνΧωρίς αντικατάσταση συμβάντων (μη αυτόματος καθαρισμός του αρχείου καταγραφής)η ρύθμιση για το αρχείο καταγραφής συμβάντων ασφαλείας και, στη συνέχεια, ρυθμίστε τις παραμέτρους ειδοποίησης διαχειριστή γιαΌνομα_υπολογιστή\Objects\Events, τις καθορισμένες ενέργειες για την ειδοποίηση διαχείρισης δεν πραγματοποιούνται όταν συμπληρωθεί το μέγιστο μέγεθος αρχείου καταγραφής για το αρχείο καταγραφής ασφαλείας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

WINDOWS 2000

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows 2000. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
260910Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows 2000

WINDOWS XP

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Windows XP Service Pack 1 (SP1) και το Windows 2000 Service Pack 3 (SP3).

Επιβεβαίωση: Eitan Caspi συνέβαλε σε αυτό το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ειδοποιήσεων διαχειριστή στα Windows XP και τα Windows 2000, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
310490ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση ειδοποιήσεων διαχειριστή στα Windows XP
243625Τρόπος ρύθμισης ειδοποιήσεων διαχειριστή στα Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 329350 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbfix kbsecurity kbwin2000sp3fix kbwinxpsp1fix kbmt KB329350 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:329350

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com