Word 2000: Sjablonen die ActiveX-besturingselementen bevatten beschadigd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 329810 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Wanneer u Microsoft Word 2000 sjablonen bevatten Active x besturingselementen raken plotseling beschadigd. Treden de volgende symptomen:
 • De namen van ActiveX-besturingselementen ontbreken in het object lijst in de Microsoft Visual Basic for Applications (VBA)-Editor en wanneer u het bestand in doc-bestand-Viewer weergeven.
 • ActiveX-besturingselementen zijn beschikbaar in de VBA-Editor en ActiveX-besturingselementen zijn beschikbaar in het document. Als u overschakelt naar Ontwerpmodus en probeer vervolgens de eigenschappen van een dergelijk besturingselement, Word weergeven 2000 worden de eigenschappen van deThisDocumentin plaats daarvan een object.
 • Terwijl u in het document werkt, ontvangt de volgende foutbericht:
  Kan de ontwerpmodus niet afsluiten omdat Besturingselement 'commandbutton1' kan niet worden gemaakt.

  OpmerkingIn dit foutbericht de woorden "kunnen niet" meervoud zijn het woord 'niet."

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.OpmerkingDeze correctie is een hotfix uitgebracht na Office 2000 Service Pack 3 (SP-3). Voordat u deze correctie installeert u Microsoft Office 2000 SP-3.

Voor meer informatie over Office 2000 SP-3 klikt u op het volgende artikel nummer in de Microsoft Knowledge Base:
326585Office 2000: Overzicht van Office 2000 Service Pack 3

De Engelse versie versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die worden weergegeven de volgende tabel. De datums en tijden voor deze bestanden worden vermeld in Coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd gebruiken deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Size    File name   
  --------------------------------------------------
  07-Nov-2002 23:05 3,667,096 Winword.msp
  07-Nov-2002 23:41 4,684,436 Winword_admin.msp
				
Nadat de hotfix is geïnstalleerd, hebben de volgende bestanden de kenmerken vermeld of hoger.
  Date     Time  Version   Size    File name   
  -------------------------------------------------------
  02-Nov-2002 08:15 9.0.0.7031 8,826,932 Winword.exe
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op' van dit artikel.

Eigenschappen

Artikel ID: 329810 - Laatste beoordeling: woensdag 26 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbbug kbfix kbmt KB329810 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:329810

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com