Το ICF στο Windows XP SP1 και Windows Server 2003 αποκλείει τα αυτόκλητα εισερχόμενα unicast, κυκλοφορία πολλαπλής διανομής και ευρείας μετάδοσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 329928 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η δυνατότητα τείχους προστασίας σύνδεσης στο Internet (ICF) στην αρχική επίσημη έκδοση των Windows XP εξετάζει μόνο unicast εισερχόμενης κυκλοφορίας. Ξεκινώντας με το Windows XP Service Pack 1 (SP1) και Windows Server 2003, το ICF εξετάζει και κλείνει (αποκλείει) αυτόκλητη εισερχόμενη unicast, κυκλοφορία πολλαπλής διανομής και ευρείας μετάδοσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΣτο Windows XP Service Pack 2 (SP2), το ICF ονομάζεται τείχος προστασίας των Windows (WF).

Περισσότερες πληροφορίες

Κυκλοφορία unicast μεταδίδονται ανάμεσα σε έναν μόνο αποστολέα και ένα μεμονωμένο παραλήπτη στο δίκτυο. Κυκλοφορία ευρείας μετάδοσης μεταδίδεται σε όλες τις συσκευές του δικτύου. Κυκλοφορία πολλαπλής διανομής μεταδίδεται σε όλες τις συσκευές του δικτύου αίτηση. Για παράδειγμα, η κυκλοφορία multicast μεταδίδεται σε ένα τρέχον πρόγραμμα ή υπηρεσία που εκτελεί "ακρόαση" για κυκλοφορία πολλαπλής διανομής.

Ξεκινώντας με το Windows XP SP1, το τείχος προστασίας ICF/WF αποκλείει όλες τις εισερχόμενες unicast, κυκλοφορία πολλαπλής διανομής και ευρείας μετάδοσης. Τα Windows XP Tablet PC Edition και Windows XP Media Center Edition περιλαμβάνουν το SP1.

Εάν θέλετε να επιτρέψετε μετάδοσης ή πολλαπλής διανομής κυκλοφορία μέσω του τείχους προστασίας, πρέπει να ανοίξετε τις κατάλληλες θύρες με μη αυτόματο τρόπο. Όταν ανοίγετε μια θύρα, κάθε είδους κυκλοφορία επιτρέπεται μέσω αυτής της θύρας. Για παράδειγμα, εάν ανοίξετε τη θύρα TCP 80, εισερχόμενη unicast, κυκλοφορία ευρείας μετάδοσης και πολλαπλής διανομής στη θύρα και το πρωτόκολλο που επιτρέπονται.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μη αυτόματο άνοιγμα θυρών, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
308127Τρόπος μη αυτόματου ανοίγματος θυρών σε ένα τείχος προστασίας σύνδεσης στο Internet στα Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ICF στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
320855Περιγραφή της δυνατότητας "Τείχος προστασίας σύνδεσης στο Internet" (Internet Connection Firewall) στα Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 329928 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfirewall kbenv kbinfo kbmt KB329928 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:329928

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com