Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σας λείπουν στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 330170 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ενδέχεται να λείπουν όλα τα εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας σας. Ωστόσο, αν ανοίξετε το φάκελο "Επιφάνεια εργασίας" στην Εξερεύνηση των Windows, μπορείτε να δείτε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σας σε αυτό το παράθυρο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει εάν έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα "Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας".

Σημείωση Εάν κάνετε αναβάθμιση μιας προηγούμενης έκδοσης των Windows σε Windows XP και η δυνατότητα "Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας" ήταν απενεργοποιημένη στην προηγούμενη έκδοση των Windows, η ρύθμιση αυτή διατηρείται και τα εικονίδια χρήστη φαίνεται να λείπουν από την επιφάνεια εργασίας. Η ρύθμιση "Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας" παραβλέπεται στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows στην περίπτωση που είναι απενεργοποιημένο το Active Desktop. Στα Windows XP, το Active Desktop είναι πάντα ενεργοποιημένο και δεν είναι δυνατή η απενεργοποίησή του.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, ενεργοποιήστε τη δυνατότητα "Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας":
 1. Κάντε δεξιό κλικ στην επιφάνεια εργασίας.
 2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εντολή Τακτοποίηση εικονιδίων κατά.
 3. Κάντε κλικ στην εντολή Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Από προεπιλογή, η δυνατότητα "Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας" είναι ενεργοποιημένη στις καθαρές εγκαταστάσεις των Windows XP, αλλά το μόνο εικονίδιο που τοποθετείται στην επιφάνεια εργασίας είναι ο "Κάδος ανακύκλωσης". Αν κάνετε αναβάθμιση μιας προηγούμενης έκδοσης των Windows σε Windows XP, όλα τα εικονίδια χρήστη παραμένουν στην επιφάνεια εργασίας. Από προεπιλογή, τα εικονίδια Ο Υπολογιστής μου (My Computer), Θέσεις δικτύου (My Network Places), Internet Explorer και Τα έγγραφά μου (My Documents) δεν τοποθετούνται πλέον στην επιφάνεια εργασίας για καθαρές εγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις. Για να προσθέσετε ξανά τα εικονίδια Ο Υπολογιστής μου (My Computer), Θέσεις δικτύου (My Network Places), Internet Explorer και Τα έγγραφά μου (My Documents) στην επιφάνεια εργασίας:
 1. Κάντε δεξιό κλικ στην επιφάνεια εργασίας και, κατόπιν, κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).
 2. Στην καρτέλα Επιφάνεια εργασίας (Desktop), κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας (Customize Desktop).
 3. Στην περιοχή Εικονίδια επιφάνειας εργασίας (Desktop icons), κάντε κλικ για να επιλέξετε τα πλαίσια ελέγχου των εικονιδίων που θέλετε να προβάλετε.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ και στα δύο παράθυρα διαλόγου.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 330170 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb KB330170

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com