„STOP: 0x0000008E” hibaüzenet jelenik meg a hardvergyorsítás beállításának módosításakor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 330187 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor a Vezérlőpult Megjelenítés eszközében Nincs értékről Teljes értékre próbálja változtatni a Hardvergyorsítás beállítást, a következő leállási hibaüzenetet kapja a Win32k.sys fájlra vonatkozóan:
STOP: 0x0000008E (c0000005, bf875fc3, f07bcd48, 00000000)
KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Oka

A problémát a GDI+ (a Windows XP grafikuseszköz-felülete) egy kódhibája okozza.

A megoldás

Információ a szervizcsomagról

A probléma megoldásához szerezze be a Windows XP rendszerhez kiadott legújabb szervizcsomagot. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Információ a gyorsjavításról

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai egyezményes idő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum       Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  -------------------------------------------------------------
  2002. október 8. 01:15 5.1.2600.1130 1 694 336 Win32k.sys

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft termékekben. A probléma első javítása a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomagban jelent meg.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 330187 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 2.8
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbbug kbfix kbqfe kbhardware kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbautohotfix KB330187
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com