Η περιγραφή του υπολογιστή εμφανίζεται πριν από το όνομα του υπολογιστή στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 330193 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
256986 Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Στα Microsoft Windows XP, ενδέχεται να εμφανιστεί η περιγραφή του υπολογιστή πριν από το όνομα του υπολογιστή και το όνομα του υπολογιστή ενδέχεται να εμφανίζονται ανάμεσα σε παρενθέσεις, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:
computer_description (όνομα_υπολογιστή)

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες Service pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322389 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στην καρτέλα στο στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Τα Windows XP
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  10-Jul-2003 19:42 6.0.2800.1242  8,242,176 Shell32.dll   
  08-Jul-2003 18:31 5.1.2600.1243   557,568 Xpsp2res.dll   
Τα Windows XP 64-Bit Edition
  Date     Time  Version      Size  File name   Platform
  ----------------------------------------------------------------------
  10-Jul-2003 19:43 6.0.2800.1242 14,375,424 Shell32.dll  IA-64
  03-Jul-2003 17:51 6.0.2800.1242  8,242,176 Wshell32.dll  x86
  08-Jul-2003 18:31 5.1.2600.1243   557,568 Wxpsp2res.dll x86
  08-Jul-2003 18:31 5.1.2600.1243   557,056 Xpsp2res.dll  IA-64 

Οδηγίες εγκατάστασης

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να ενεργοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Προειδοποίηση Ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου, χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή μητρώου ή κάποια άλλη μέθοδο. Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να απαιτούν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορούν να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και στη συνέχεια κάντε κλικ στα ακόλουθα δευτερεύοντα κλειδιά μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer
 3. Από το Επεξεργασία μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD.
 4. Τύπος ToggleCommentPosition, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Από το Επεξεργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
 6. Τύπος 1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Από το Επεξεργασία μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD.
 8. Τύπος ShowDriveLettersFirst, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 9. Από το Επεξεργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
 10. Τύπος 2, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Οι τιμές μητρώου έχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κλειδί: ToggleCommentPosition
Τύπος: DWORD
Τιμή: 1 ή 0
Εάν η τιμή είναι 0, τα Windows χρησιμοποιούν"όνομα κοινόχρηστου στοιχείου σε comment_text (όνομα_υπολογιστή) (γράμμα_μονάδας_δίσκου)."

Εάν η τιμή είναι 1, τα Windows χρησιμοποιούν"όνομα κοινόχρηστου στοιχείου σε όνομα_υπολογιστή (comment_text) (γράμμα_μονάδας_δίσκου)."
Κλειδί: ShowDriveLettersFirst
Τύπος: DWORD
Τιμή: 1,2, ή 4
Εάν η τιμή είναι 1, το γράμμα μονάδας δίσκου εμφανίζεται πρώτα για απομακρυσμένες μονάδες δίσκου.
Εάν η τιμή είναι 2, δεν εμφανίζονται τα γράμματα μονάδας δίσκου.
Εάν η τιμή είναι 4, το γράμμα μονάδας δίσκου εμφανίζεται πρώτα για όλες τις μονάδες δίσκου.
Αυτή η καταχώρηση μητρώου μπορεί να εφαρμοστεί σε μια πολιτική ανά υπολογιστή ή σε μια πολιτική ανά χρήστη, χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα δευτερεύοντα κλειδιά:
 • Για μια πολιτική ανά υπολογιστή, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer
 • Για μια πολιτική ανά χρήστη, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer
Εάν υπάρχει το κλειδί μητρώου ανά υπολογιστή, έχει προτεραιότητα έναντι ρύθμιση ανά χρήστη. Για να ισχύσουν οι αλλαγές, ο τρέχων χρήστης πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή και στη συνέχεια συνδεθείτε στον υπολογιστή.

Στα Windows Vista, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ShowDriveLettersFirst και τις καταχωρήσεις μητρώου ToggleCommentPosition για να ορίσετε τη σειρά εμφάνισης. Ωστόσο, εάν ορίσετε την καταχώρηση ShowDriveLettersFirst μόνο κάτω από το κλειδί μητρώου HKEY_LOCAL_MACHINE, η ρύθμιση δεν θα τεθούν σε ισχύ μετά την αλλαγή των επιλογών φακέλων. Πρέπει να ορίσετε την καταχώρηση ShowDriveLettersFirst κάτω από το κλειδί μητρώου HKEY_LOCAL_MACHINE και στο κλειδί μητρώου HKEY_CURRENT_USER.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 330193 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbqfe kbbug kbfix kbwinxppresp2fix kbmt KB330193 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:330193

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com