FIX: Isoch-Callback werkt niet of fout in blauw scherm optreedt bij het starten van Isoch-Stream

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 330421 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u start deIsochstroom, treden de volgende symptomen:
 • Windows 2000 deIsochcallback wordt niet aangeroepen.
 • Windows XP foutbericht een op een blauw scherm.

Oorzaak

Het probleem treedt op omdat de hele isochrone overdracht is aangevraagd slechts één isochrone pakketten gebruikt.

Onder Windows 2000 ontvangt u geen foutbericht op een blauw scherm. Echter gegevens tijdens de overdracht ontvangen onjuist is of het stuurprogramma reageert niet meer omdat het nooit eenIsochterugbellen kennis direct memory access (DMA) overdracht is voltooid.

Onder Windows XP foutbericht voordat u de DMA overdracht wordt gestart tijdens de bouw van de lijst van de spreiding/gather DMA een op een blauw scherm.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows 2000. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
260910De meest recente Windows 2000 Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.De P1-versie van deze correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date    Time  Version    Size  File name   Platform
  ---------------------------------------------------------------------
  03-Oct-2001 13:56  5.0.2195.4455 22,064 sonydcam.sys Windows 2000
  16-Oct-2002 19:40  5.0.2195.6092 37,680 ohci1394.sys Windows 2000

  17-Oct-2002 10:20  5.1.2600.103  55,424 ohci1394.sys Windows XP SP1

  17-Oct-2002 10:27  5.1.2600.1133 55,680 ohci1394.sys Windows XP SP2
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een fout in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Eigenschappen

Artikel ID: 330421 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kboswin2000fix kbwin2ksp4fix kbbug kbfix kbmt KB330421 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:330421

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com