Az Outlook 2003 lelassul vagy nem válaszol, ha a HTTP protokollt használva kapcsolódik az Exchange Server 2003 kiszolgálóhoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 331320 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor a Microsoft Office Outlook 2003 alkalmazással HTTP feletti RPC (távoli eljáráshívás) segítségével kapcsolódik Microsoft Exchange Server 2003 levelezőkiszolgálóhoz, előfordulhat, hogy az Outlook 2003 lelassul vagy nem válaszol (lefagy).

Oka

A jelenség az alábbi helyzetekben fordulhat elő:
 • A Microsoft Internet Explorer beállításaiban a Proxy figyelmen kívül hagyása helyi címeknél jelölőnégyzet be van jelölve, és az Exchange Server 2003 levelezőkiszolgálóval való kapcsolat annak a hálózatnak a HTTP-proxykiszolgálóján létesíthető, amelyhez kapcsolódik.
 • Az Outlook 2003 helyi RPC-hívást küldött, amely egy távoli RPC-hívás befejezésére vár. A probléma lassú hálózati kapcsolatnál jobban észlelhető.

A megoldás

Információ a szervizcsomagról

A probléma megoldásához szerezze be a Windows XP legfrissebb szervizcsomagját. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Információ a gyorsjavításokról

A probléma megoldása érdekében töltse le a 331320. számú frissítőcsomagot a Microsoft Windows Update katalógusból vagy a Microsoft letöltőközpontból. További információt a frissítések letöltéséről a Windows Update katalógusból a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
323166 Windows-frissítések és -illesztőprogramok letöltése a Windows Update katalógusból
A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:

Microsoft Windows XP Professional és Windows XP Home Edition

A kép összecsukásaA kép kibontása
Download
A 331320. számú csomag letöltése

A javítás angol verziójában található fájlok a következő táblázatban ismertetett (vagy azoknál újabb) fájlattribútumokkal rendelkeznek. A fájlok dátumai és időpontjai egyezményes idő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A világidő és a helyi idő közötti különbség megjelenítéséhez kattintson duplán a Vezérlőpult Dátum és idő ikonjára, majd kattintson az Időzóna fülre.
Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév 
--------------------------------------------------------- 
2002.11.25. 18:59 5.1.2600.1142   505 856 Rpcrt4.dll

Microsoft Windows XP 64-Bit Edition

A kép összecsukásaA kép kibontása
Download
A 64 bites 331320. számú csomag letöltése

A javítás angol verziójában található fájlok a következő táblázatban ismertetett (vagy azoknál újabb) fájlattribútumokkal rendelkeznek. A fájlok dátumai és időpontjai egyezményes idő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes idő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
Dátum    Idő  Verzió      Méret   Fájlnév 
-----------------------------------------------------
2002.11.25. 18:59 5.1.2600.1142  2 297 856 Rpcrt4.dll    IA64 
2002.11.09. 07:40 5.1.2600.1142   506 880 Wrpcrt4.dll   X86

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba meglétét a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben. A hiba első javítását a Microsoft Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag tartalmazza.

További információ

Az Outlook 2003 támogatja az Exchange Server 2003 rendszerhez HTTP feletti RPC segítségével történő kapcsolódást. Ily módon kevésbé valószínű, hogy szüksége lesz virtuális magánhálózati (VPN-) kapcsolatra az Outlook 2003 alkalmazás Windows Server 2003 rendszerrel való használatához.

További információt több gyorsjavítás egyetlen újraindítással történő telepítéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
296861 Több frissítés vagy gyorsjavítás telepítése egyetlen újraindítással

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 331320 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 1. - Verziószám: 5.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbenv kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix KB331320
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com