Τα μηνύματα των υπηρεσιών ουράς μηνυμάτων κατά διαστήματα ενδέχεται να αποτύχει να παραδοθούν, όταν το στοιχείο COM + είναι WSC

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 331697 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η παράδοση μηνυμάτων συμβάντων Microsoft Message Queuing (γνωστή και ως MSMQ) ενδέχεται να αποτύχει κατά διαστήματα. Αυτό συμβαίνει όταν ο εκδότης του συμβάντος είναι μια εφαρμογή COM + που δημοσιεύει συμβάντα στην κλάση LCE και ο συνδρομητής είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Windows Scripting στοιχείων (WSC). Πρώτη εκτέλεση της εφαρμογής είναι συνήθως με επιτυχία. Ωστόσο, ενδέχεται να αποτύχουν επόμενες σειρές. Εάν συμβεί αυτό, ο συνδρομητής λαμβάνει ένα μήνυμα. Στη συνέχεια, ο συνδρομητής πρέπει να επανεκκινηθεί για να λάβετε ξανά το πρώτο μήνυμα.

Συμβάντα παρόμοια με τα παρακάτω ενδέχεται να καταγραφεί στο πρόγραμμα προβολής συμβάντων:

Τύπος συμβάντος: προειδοποίηση
Προέλευση συμβάντος: EventSystem
Κατηγορία συμβάντος: (52)
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 4356
Ημερομηνία: 9/18/2002
Ώρα: 12: 16: 35 μμ
Χρήστης: δ/Υ
Υπολογιστής: TestBox
Περιγραφή: Το σύστημα συμβάντων COM + απέτυχε να δημιουργήσει μια παρουσία του συνδρομητή
partition:{41E90F3E-56C1-4633-81C3-6E8BAC8BDD70}!New:{42EB8D03-5548-4667-A2A4-73395F61 BDC8}. CoGetObject επέστρεψε HRESULT 80070057.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 331697 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinxpsp2fix kbbug kbfix kbqfe kbwinxppresp2fix kbmt KB331697 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:331697

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com