Εκτελέστε μια καθαρή εκκίνηση για να προσδιορίσετε αν ο προγράμματα στο παρασκήνιο δημιουργούν παρεμβολές από το παιχνίδι ή το πρόγραμμα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 331796 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εκκίνησης του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα ελάχιστο σύνολο προγραμμάτων οδήγησης και εκκίνησης, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αν ένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο παρεμβαίνει το παιχνίδι ή το πρόγραμμα. Αυτό το είδος της εκκίνησης είναι γνωστό ως "καθαρή εκκίνηση". Αυτό το άρθρο παρέχει επίσης πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για o αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογής ή διενέξεις υπηρεσιών.

Όταν ξεκινάτε τα Windows χρησιμοποιώντας μια κανονική εκκίνηση, πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες εκκίνησης αυτόματα και στη συνέχεια εκτελέστε στο παρασκήνιο. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν διαδικασίες του βασικού συστήματος, λογισμικό προστασίας από ιούς, εφαρμογές βοηθητικό πρόγραμμα συστήματος και άλλο λογισμικό που έχει εγκατασταθεί προηγουμένως. Αυτές οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές κατά την εγκατάσταση ή την εκτέλεση ενός προγράμματος, όπως το Microsoft Flight Simulator X ή Streets & Trips 2010.

Το άρθρο αυτό προορίζεται για αρχάριους έως μέσους χρήστες υπολογιστών.

Ίσως είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τα βήματα εάν εκτυπώσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Προϋποθέσεις

Ελέγξτε τις παρακάτω απαιτήσεις πριν να ακολουθήσετε μία από τις μεθόδους αυτού του άρθρου.
 • Πρέπει να έχετε συνδεθεί ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας διαχειριστών για να εκτελέσετε τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Εάν πρόκειται για τον προσωπικό υπολογιστή σας, είναι πιθανό να είστε ήδη συνδεδεμένοι με το λογαριασμό διαχειριστή. Εάν πρόκειται για έναν υπολογιστή που είναι μέρος ενός δικτύου στο χώρο εργασίας, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από το διαχειριστή του συστήματος. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στα Windows με ένα λογαριασμό χρήστη που είναι διαχειριστής του υπολογιστή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://support.Microsoft.com/gp/admin
 • Πρέπει να γνωρίζετε ποια έκδοση των Windows εκτελεί ο υπολογιστής σας. Για να προσδιορίσετε την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://support.Microsoft.com/gp/admin

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση

 • Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να χάσετε προσωρινά τη λειτουργία όταν εκτελείτε μια καθαρή εκκίνηση. Κατά την επαναφορά των ρυθμίσεων, θα γίνει επαναφορά της λειτουργικότητας. Ωστόσο, το αρχικό μήνυμα λάθους ή συμπεριφορά ενδέχεται να επιστρέψει.
 • Να θυμάστε ότι εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου ενδέχεται να μην επιτρέψουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρής εκκίνησης. Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του συστήματος για βοήθεια Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση.

Τρόπος εκτέλεσης μιας καθαρής εκκίνησης

Βήμα 1: Ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων συστήματος

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κουμπί "Έναρξη"
, τύποςMsconfig στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Βήμα 2: Ρύθμιση επιλογές εκκίνησης

 1. Στο πλαίσιο διαλόγου " Βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων ", κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλεκτική εκκίνηση " στην καρτέλα Γενικά .
 2. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Φόρτωση στοιχείων εκκίνησης clearthe.
  Σημείωση Το πλαίσιο ελέγχου Χρήση αρχικού Boot.ini δεν είναι διαθέσιμη.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα υπηρεσίες .
 4. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχουΑπόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft .
 5. Κάντε κλικ στο κουμπίΑπενεργοποίηση όλωνκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή επανεκκίνηση.

Βήμα 3: Προσδιορίστε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί

 • Μετά την εκκίνηση του υπολογιστή, δοκιμάστε να ξεκινήσετε το παιχνίδι που έχει επηρεαστεί ή το πρόγραμμα για να διαπιστώσετε αν το ζήτημα έχει επιλυθεί.
 • Εάν το πρόβλημα δεν παρουσιαστεί μετά την επανεκκίνηση, τα παράσιτα παρουσιάζεται επειδή ένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο ή την υπηρεσία. Σε αυτήν την περίπτωση, ανατρέξτε στην ενότητα "Προσδιορισμός της αιτίας του προβλήματος".
 • Εάν το σφάλμα εμφανιστεί πάλι, μετά την εκτέλεση μιας καθαρής εκκίνησης, τα παράσιτα δεν παρουσιάζεται επειδή ένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο ή την υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή, το άρθρο αυτό δεν είναι δυνατό να επιλύσει το ζήτημά σας. Ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος για να επαναφέρετε τα Windows σε λειτουργία κανονικής εκκίνησης" για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην αρχική κατάσταση εκκίνησης. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Επόμενα βήματα" για άλλους πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Προσδιορισμός της αιτίας του προβλήματος

Βήμα 1: Ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων συστήματος

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κουμπί "Έναρξη"
, τύποςMsconfig στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Βήμα 2: Ενεργοποίηση των μισών από τις υπηρεσίες στοιχείων

 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα " υπηρεσίες " και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft .
 2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τα μισά πλαίσια ελέγχου από τη λίστα υπηρεσιών .
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή επανεκκίνηση.

Βήμα 3: Προσδιορίστε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί

 • Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Επαναλάβετε το βήμα 1 και το βήμα 2, εκτός εάν, στο βήμα 2, κάντε κλικ για να απενεργοποιήστε τα μισά πλαίσια ελέγχου από τη λίστα υπηρεσιών που επιλέξατε αρχικά.
  2. Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται μετά από άλλη μία, κάντε κλικ για να καταργήσετε τα μισά από τα υπόλοιπα πλαίσια ελέγχου ξανά μέχρι μία υπηρεσία εκτελείται όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα.
  3. Εάν το πρόβλημα δεν παρουσιαστεί μετά την επανεκκίνηση, να αντιστρέψετε την επιλογή των πλαισίων ελέγχου. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να μπορείτε να απομονώσετε το μία υπηρεσία, η οποία εκτελείται όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα.
 • Εάν το πρόβλημα δεν παρουσιαστεί μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Επαναλάβετε το βήμα 1 και βήμα 2 εκτός από αυτό, στο βήμα 2, κάντε κλικ για να επιλέξετε τα μισά από τα μη επιλεγμένα πλαίσια ελέγχου.
  2. Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται μετά από άλλη μία, κάντε κλικ για να επιλέξετε τα μισά από τα μη επιλεγμένα πλαίσια ελέγχου ξανά. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να επιλέξετε όλα τα πλαίσια ελέγχου και το πρόβλημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται.
  3. Εάν το πρόβλημα παρουσιαστεί μετά την επανεκκίνηση, κάντε κλικ για να καταργήσετε τα μισά από τα πλαίσια ελέγχου που επιλέξατε τελευταία. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να μπορείτε να απομονώσετε το μία υπηρεσία, η οποία εκτελείται όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα.
Εάν μπορείτε να απομονώσετε μία υπηρεσία που επιλέγεται όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα, η υπηρεσία αυτή είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα. Εάν δεν μπορείτε να απομονώσετε οποιαδήποτε υπηρεσία με αυτόν τον τρόπο, ένα στοιχείο εκκίνησης ενδέχεται να προκαλεί το πρόβλημα.

Εάν εξακριβώσετε ότι το ζήτημα προκαλείται από μια υπηρεσία, μεταβείτε στο βήμα 6. Εάν εξακριβώσετε ότι το ζήτημα προκαλείται από καμία υπηρεσία, μεταβείτε στο βήμα 4.

Βήμα 4: Ενεργοποίηση των μισών από τα στοιχεία εκκίνησης

 1. Ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων συστήματος. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο βήμα 1.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα εκκίνησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε τα μισά από τα πλαίσια ελέγχου στη λίστα εκκίνησης .
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή επανεκκίνηση.

Βήμα 5: Προσδιορίστε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί

Αφού ολοκληρώσετε το βήμα 4, κάντε κλικ για να καταργήσετε το πλαίσιο ελέγχου Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft . Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα στο βήμα 3, με τη διαφορά ότι τώρα εργάζεστε στη λίστα εκκίνησης αντί για τη λίστα υπηρεσιών .

Βήμα 6: Επίλυση του προβλήματος

Αφού προσδιορίσετε το στοιχείο εκκίνησης ή την υπηρεσία που προκαλεί το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του προγράμματος για να διαπιστώσετε αν το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί. Ή, εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων συστήματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να καταργήσετε το πλαίσιο ελέγχου για το προβληματικό στοιχείο.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα Windows σε κατάσταση κανονικής εκκίνησης

Εάν το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας καθαρής εκκίνησης, στη συνέχεια, τα παράσιτα δεν προκαλείται από ένα πρόγραμμα παρασκηνίου. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση λειτουργίας κανονικής εκκίνησης. Η λειτουργία κανονικής εκκίνησης ξεκινά τα Windows με το συνηθισμένο τρόπο, φορτώνοντας όλα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών και υπηρεσίες.

Μπορείτε επίσης να επιστρέφουν τα Windows σε κατάσταση κανονικής εκκίνησης αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε από τις διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο και αν θέλετε να επιστρέψετε στις αρχικές ρυθμίσεις των υπηρεσιών.

Σημειώσεις
 • Εάν απομονωθεί και απενεργοποιημένο το παρεμβαλλόμενο πρόγραμμα ή υπηρεσία, επαναφέροντας τον υπολογιστή σας σε λειτουργία κανονικής εκκίνησης θα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα ή την υπηρεσία. Επίσης, η συμπεριφορά ή το αρχικό μήνυμα λάθους θα εμφανιστεί ξανά.
 • Δεν χρειάζεται να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία κανονικής εκκίνησης, εάν ακολουθήσατε τα βήματα στην ενότητα "Προσδιορισμός της αιτίας του προβλήματος". Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε ήδη ενεργοποιήσει όλες τις υπηρεσίες εκτελώντας τις διαδικασίες σε αυτήν την ενότητα.
Για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία κανονικής εκκίνησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί "Έναρξη"
  στο πλαίσιο " Έναρξη αναζήτησης ".
 2. ΤύποςMsconfig, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.
 3. Στην καρτέλα Γενικά , κάντε κλικ στην επιλογή Κανονική εκκίνηση - φόρτωση όλων των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών και υπηρεσιώνκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή επανεκκίνηση.
Εάν οι μέθοδοι σε αυτό το άρθρο δεν επιλύσουν το πρόβλημα, μεταβείτε στην ενότητα "Επόμενα βήματα" για άλλους πόρους που μπορεί να σας βοηθήσει.

Επόμενα βήματα

Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επισκεφθείτε την τοποθεσία Web των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft για να βρείτε άλλες λύσεις. Αυτή η τοποθεσία Web παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
 • (Microsoft Answershttp://Answers.Microsoft.com/en-US/Windows/default.aspxΑλληλεπίδραση με συναδέλφους και Microsoft MVPs.
 • (Κέντρα παροχής λύσεωνhttp://support.Microsoft.com/Select/?Target=hub): Προβάλετε τις συνήθεις ερωτήσεις (FAQ) συγκεκριμένο προϊόν και βασικών θεμάτων υποστήριξης.
 • Γνωσιακή βάση δεδομένων αναζήτησης)http://support.Microsoft.com/Search/?adv=1): Αναζήτηση τεχνικής υποστήριξης και εργαλεία αυτοβοήθειας για προϊόντα της Microsoft.
 • Άλλη υποστήριξη επιλογές ()http://support.Microsoft.com/default.aspx?pr=csshome): Χρησιμοποιήστε το Web για να υποβάλετε μια ερώτηση, να επικοινωνήσετε με υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft ή να στείλετε τα σχόλιά σας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 331796 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Flight Simulator X Deluxe
 • Microsoft Flight Simulator X Standard
 • Microsoft Age of Empires II: The Conqueror's Expansion
 • Microsoft Age of Empires II Gold Edition
 • Microsoft Age of Empires III
 • Microsoft Age of Empires III : The WarChiefs
 • Microsoft Age of Mythology
 • Microsoft Age of Mythology Gold
 • Microsoft Age of Mythology: The Titans
 • Microsoft Autoroute 2007
 • Microsoft Bicycle Board Games 1.5
 • Microsoft Bicycle Card Games 1.0
 • Microsoft Bicycle Casino Games 1.5
 • Microsoft Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe
 • Microsoft Combat Flight Simulator 2: WWII Pacific Theater
 • Microsoft Combat Flight Simulator
 • Microsoft Crimson Skies
 • Microsoft Digital Image Standard 2006
 • Microsoft Digital Image Starter Edition 2006
 • Microsoft Digital Image Suite 2006
 • Microsoft Dungeon Siege
 • Microsoft Dungeon Siege: Legends of Aranna
 • Microsoft Dungeon Siege II
 • Microsoft Encarta Premium 2007
 • Fable: The Lost Chapters PC
 • Microsoft Flight Simulator 2004 Century of Flight
 • Microsoft Flight Simulator 2002 Standard Edition
 • Microsoft Flight Simulator 2002 Professional Edition
 • Microsoft Flight Simulator 2000 Standard Edition
 • Microsoft Flight Simulator 2000 Professional Edition
 • Microsoft Freelancer
 • Microsoft Gears of War (PC)
 • Microsoft Halo PC 1.0
 • Microsoft Impossible Creatures
 • Microsoft Links 2001 Standard Edition
 • Microsoft Links 2003
 • Microsoft Links 2003 Championship Edition
 • Microsoft MapPoint 2006 Standard Edition
 • Microsoft MechCommander 2
 • Microsoft MechWarrior 4: Black Knight
 • Microsoft MechWarrior 4: Mercenaries
 • Microsoft MechWarrior 4: Vengeance
 • Microsoft Midtown Madness
 • Microsoft RalliSport Challenge PC
 • Microsoft Rise of Nations
 • Microsoft Rise of Nations: Gold Edition
 • Microsoft Rise of Nations: Rise of Legends
 • Microsoft Rise of Nations: Thrones and Patriots
 • Microsoft Shadowrun (PC)
 • Microsoft Streets & Trips 2008
 • Microsoft Streets & Trips 2008 Real Time
 • Microsoft Streets & Trips 2008 with GPS Locator
 • Microsoft Streets & Trips 2007
 • Microsoft Streets & Trips 2007 with GPS Locator
 • Microsoft Streets & Trips 2006
 • Microsoft Student with Encarta Premium 2007
 • Microsoft Viva Pinata (PC)
 • Microsoft Zoo Tycoon 2
 • Microsoft Zoo Tycoon Complete Collection
 • Microsoft Zoo Tycoon: Dinosaur Digs 1.0
 • Microsoft Zoo Tycoon: Marine Mania
 • Microsoft Windows Millennium Edition
 • Microsoft Zoo Tycoon 2: African Adventure
 • Microsoft Zoo Tycoon 2: Dino Danger
 • Microsoft Zoo Tycoon 2: Endangered Species
 • Microsoft Zoo Tycoon 2: Marine Mania
 • Microsoft MapPoint 2009 North America
 • Microsoft MapPoint 2009 North America with GPS Locator
 • Microsoft Streets & Trips 2009
 • Microsoft Streets & Trips 2009 with GPS Locator
 • Microsoft Encarta Premium 2009
 • Microsoft Student with Encarta Premium 2009
 • Microsoft Fable III for PC
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbresolve kbexpertiseinter kbnomt kbceip kbsetup kbarttypeshowme kbhowto kbinfo kbmt KB331796 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 331796

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com