Lettertypen wijzigen in de formuliervelden tekst in Word 2002

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 332114 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een document opent dat de formuliervelden tekst bevat en het document is opgeslagen als een bestand met Rich Text Format (rtf), de tekenopmaak van het formulierveld aan een ander lettertype mogelijk wijzigen. Het lettertype een lettertype met dubbel-byte tekens zoals MS Mincho wijzigen MS Gothic of Arial Unicode MS. Een of meer van deze lettertypen geïnstalleerd Dit probleem optreden.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Dit probleem is gecorrigeerd in Office XP Service Pack 3.Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Office XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
307841Het meest recente servicepack voor Office XP ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.De Engelse versie van Deze correctie moet de volgende bestandskenmerken hebben of later:
   Date     Time  Size    File name
  ------------------------------------------------
  25-Oct-2002 08:07 5,728,836 Winword.msp
  25-Oct-2002 08:28 5,639,208 Winword_admin.msp
Nadat de hotfix is geïnstalleerd, hebben de volgende bestanden de kenmerken vermeld of hoger:
  Date     Time  Version   Size    File name
  --------------------------------------------------------
  24-Oct-2002 18:44 10.0.4622.0 10,598,984 Winword.exe

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, gebruikt de volgende methoden:
 • Plaats de invoegpositie in het veld en druk vervolgens op de toets DELETE. Het oorspronkelijke lettertype het lettertype van het formulierveld hersteld en tekengrootte. U wilt dit proces automatiseren met een macro.
 • Sla het bestand op als .rtf-bestand.
 • MS Mincho en MS Gothic Arial Unicode-lettertypen verwijderen uw computer.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is. Dit probleem is gecorrigeerd in Office XP Service Pack 3.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 332114 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Word 2002 Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbui kbenv kbbug kbfix kbmt KB332114 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:332114

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com