Περιγραφή των λόγων που δεν είναι θα περικοπεί στο αρχείο καταγραφής συναλλαγών του SQL Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 62866 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα αίτια γιατί γεμίσει το αρχείο καταγραφής συναλλαγών και ποτέ περικόπτεται, ακόμα και αν "trunc. επιλογή σύνδεση chkpnt"έχει οριστεί σε true και τακτική σημεία ελέγχου γίνεται κατά την επεξεργασία.

Περισσότερες πληροφορίες

Μια ενημερωμένη έκδοση επιδιόρθωσαν γεμίσει το αρχείο καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κανένα όρο WHERE στο πρόταση UPDATE. Δεδομένου ότι μια συναλλαγή (χρήστη είτε έχουν δηλωθεί ή σιωπηρή) πρέπει να μπορούν να πραγματοποιηθούν πλήρως πίσω ή δεσμευτεί ως σύνολο, το αρχείο καταγραφής πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να διατηρήσετε όλες τις πληροφορίες για το συναλλαγή. Έτσι, ακόμα και όταν η περικοπή του αρχείου καταγραφής, είναι δυνατόν να συμπληρώσετε το συνδεθείτε αν είναι πολύ μικρό για μία μεγάλη συναλλαγή.

Η κατάσταση αυτή μπορεί επίσης να προκύψει αν χρησιμοποιείται μια φράση WHERE, ο πίνακας είναι πολύ μεγάλο, και ο όρος WHERE είναι πολύ Γενικά, προκαλώντας έναν μεγάλο αριθμό εγγραφές που επηρεάζονται. Υπάρχει άλλη περίπτωση όπου αυτό μπορεί να συμβεί: Εάν πολλαπλές ενημερώσεις εκτελούνται που επηρεάζουν μαζί αρκετές εγγραφές για γέμισμα το αρχείο καταγραφής πριν γίνει το σημείο ελέγχου, το αρχείο καταγραφής μπορεί να εξακολουθεί να γεμίσει.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 62866 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 4.21a Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 6.0 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Express Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Workgroup Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbother kbmt KB62866 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:62866

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com