Jokertekens simuleren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 68268 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

U kunt jokertekens met de opdracht voor voor opdrachten in simuleren MS-DOS die jokertekens niet toegestaan. De structuur van de opdracht is als volgt
  for %p in (set) do (command) %p
				
%p is een variabele die wordt gebruikt door de opdracht voor, is (set) een set van bestandsnamen die opdracht toegepast op en opdracht de opdracht moet worden uitgevoerd uit. Bijvoorbeeld:
  for %p in (*.txt) do type %p
				
- of -
  for %p in (*.txt) do find "CONFIG" %p
				

Meer informatie

Kunt u een batchbestand voor deze opdracht maken omdat deze veel korter. In tegenstelling echter tot de opdrachtregelversie van de opdracht FOR de batch-bestand versie gebruikt verschijnselen van 2 procent (%). De volgende zijn twee Voorbeelden van batch-bestand:
  for %%p in (%1) do type %%p
				
- of -
  for %%p in (%1) do find "%2" %%p
				
In het tweede voorbeeld van batchbestand de volgende opdracht getypt op de MS-DOS-prompt vindt elk bestand met de.TXT-extensie heeft de de tekenreeks 'CONFIG' in het. De aanhalingstekens ('% 2) zijn specifiek voor het zoeken opdracht en niet noodzakelijkerwijs deel van de syntaxis van de opdracht FOR Als de tweede in het volgende voorbeeld wordt in een batchbestand FF genoemd.BAT naar het batchbestand aanroepen opdracht type:
  ff *.txt CONFIG"
				

Eigenschappen

Artikel ID: 68268 - Laatste beoordeling: zaterdag 9 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft MS-DOS 4.0 Standard Edition
 • Microsoft MS-DOS 5.0 Standard Edition
 • Microsoft MS-DOS 6.0 Standard Edition
 • Microsoft MS-DOS 6.2 Standard Edition
 • Microsoft MS-DOS 6.21 Standard Edition
 • Microsoft MS-DOS 6.22 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB68268 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 68268
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com