Maximale regellengte en het aantal voor Batch bestanden & CONFIG.SYS

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 69563 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat informatie over het maximum aantal regels en lijn lengte van batch-bestanden (inclusief de AUTOEXEC.BAT-bestand) en de CONFIG.SYS-bestand.

Meer informatie

Batch-bestanden

Er is geen zichtbare limiet. Een test-batchbestand met regels voor 67,000 en een totaal 804,000 bytes uitgevoerd tot aan de (maar duurde 15 minuten te doen op een machine 386/33). OPDRACHT.COM één batch regel tegelijk leest en alleen behoudt een bestandsaanwijzer voor het batchbestand, dus u niet een grote hoeft buffer voor batch bestandsopdrachten voordat ze worden verwerkt. Dit moet span de hele schijf batch-bestanden kunnen desgewenst zo.

Elke regel batch-bestand heeft echter een limiet. Elke regel batch-bestand meer dan 127 bytes afgekapt 127 bytes voordat deze worden verwerkt.

CONFIG.SYS-bestand

Er is geen limiet op de regels, maar er is een limiet van 64 kB (65.534 bytes) op de totale bestandsgrootte. Een test met een CONFIG.SYS die alleen 76- byte lange REM-instructies (behalve voor de laatste regel een apparaat geladen stuurprogramma) correct wordt geladen. Er verschijnen enkele problemen zijn op de grens voorwaarde wanneer het bestand CONFIG.SYS-bestandsgrootte 65.535 bytes.

Elke CONFIG.SYS regel lijkt een limiet. Het stuurprogramma INIT-code krijgt een aanwijzer naar een alleen-lezen-buffer waarin de de rest van het bestand CONFIG.SYS-bestand, niet alleen op de opdrachtregel. Met deze aanwijzer, toegang een opdrachtregel van een willekeurige lengte.

Eigenschappen

Artikel ID: 69563 - Laatste beoordeling: zaterdag 9 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft MS-DOS 4.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 5.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.2 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.21 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.22 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB69563 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 69563
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com