KOPIËREN bestanden op basis van de opdrachtsyntaxis van de worden aaneengeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 69575 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De MS-DOS-opdracht COPY kunt u meerdere bestanden combineren in één bestand. Wanneer u met de onderstaande opdracht, kopie overgeschakeld naar ASCII-modus en alle bronbestanden worden samengevoegd in het doelbestand.
KOPIËREN<multiple_file_list> <single_file> </single_file></multiple_file_list>
waar <multiple_file_list>kunnen worden drie formulieren: bestandsnamen met ' * 'of'? ' (jokerteken bestandsnamen) bestandsnamen gescheiden met '+' (een specifieke besteld lijst van bestanden) of een combinatie van beide. </multiple_file_list>

Omdat de opdracht kopiëren <single_file>herkent als een absoluut doel ervan wordt uitgegaan dat u wilt samenvoegen van meerdere bestanden in een één nieuw bestand. Dit betekent dat exemplaar ASCII-modus activeren waar-van- (EOF)-bestandsmarkeringen worden bevestigd. </single_file>

Meer informatie

Dit gedrag is soms verwarrend zijn als u dat één bestand weet Er bestaat die overeenkomt met de bestandsnaam en het formuleren van een opdracht kopiëren dat neemt die kennis. Als u de opdracht in de volgende bijvoorbeeld nog steeds kopiëren samenvoegen in de modus overschakelt en kopieert het bestand als deze ASCII waren:
COPY C:\COMM*.* A:\COMMAND.COM
De opdracht alleen maar u wilt kopiëren.COM vanuit de hoofdmap van station C: de hoofdmap van station een kopie daadwerkelijk probeert om de opdracht samenvoegen.COM met een ander bestand voordat u een ander bestand niet gevonden Er bestaan. Het resulterende bestand is korter dan de oorspronkelijke omdat kopie gestopt bij de eerste 0x01A byte gevonden. (In geval van opdracht.COM, is dit binnen de eerste tien tekens zodat dit voorbeeld gebeurt meestal vaak).

Eigenschappen

Artikel ID: 69575 - Laatste beoordeling: zaterdag 9 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft MS-DOS 4.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 5.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.2 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.21 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.22 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB69575 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 69575
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com