Sluisteken (|) Na IF EXIST mislukt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 74464 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Er is een bekend probleem met het sluisteken (|) opdracht waardoor de pipe na een instructie IF bestaat niet. Bijvoorbeeld de opdracht
IF EXIST c:\dos\readme.txt TYPE c:\dos\readme.txt | MEER
Normaal gesproken wordt de inhoud van de C:\DOS\README.TXT scherm voor een tijd. Wanneer deze opdracht is afgegeven onder MS-DOS 5.0, 6.0 of 6.2 Nee informatie weergegeven en keert u terug naar de prompt, hoewel het bestand bestaat.

Ook resulteert deze opdracht in tabel FAT (File Allocation) beschadiging op het station de omgevingsvariabele TEMP verwijst of op het huidige station als de TEMP-variabele is ingesteld. Uitgevoerd CHKDSK nadat deze opdracht ziet er "<x> verloren clusters in 1 koppelen,' waar <x>is afhankelijk van de grootte van het bestand dat wordt verwerkt door de pipe. (Het aantal verloren clusters en kettingen mogelijk groter als er extra FAT beschadigd voordat u de pipe). De FAT beschadigd veroorzaakt door deze opdracht leidt niet tot verlies van gegevens en u kunt CHKDSK met de schakeloptie /F Corrigeer de beschadigd. </x></x>

Zie de 'Microsoft MS-DOS gebruikershandleiding en naslaginformatie' voor meer informatie over het gebruik van de opdracht CHKDSK.

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem bij MS-DOS versie 5.00, 5.00A 6,00, 6.20, 6.21 en 6.22. We hebben dit probleem onderzocht en wordt nog als deze beschikbaar.

Eigenschappen

Artikel ID: 74464 - Laatste beoordeling: zaterdag 9 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft MS-DOS 5.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.0 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.2 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.21 Standard Edition
  • Microsoft MS-DOS 6.22 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB74464 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 74464
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com