Windows XP en Hyper Threading

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 810231 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Windows XP Home Edition en Windows XP Professional een computer met Hyper Threading-technologie ingeschakeld behandelen als een computer met meerdere processors. U Dit kunt controleren door in Apparaatbeheer onder deComputerenProcessorsknooppunten:
  • InComputer, kunt u de computer verwachten om te worden beschreven als een multiprocessor-PC.
  • InProcessors, kunt u meerdere verwachten processors worden geïnstalleerd.


Als de functie Hyper-Threading is uitgeschakeld in de BIOS van de computer, Windows XP kan beschrijven als een Uniprocessor-PC en kan slechts één geïnstalleerde processor in weergevenApparaat Manager.

Bij Hyper Threading in de computer is ingeschakeld Hardware abstraction layer (HAL) BIOS Windows XP automatisch bijgewerkt als het moet een MP-HAL en extra processor of processors gebruiken kan worden geïnstalleerd en onderProcessorsinApparaat Manager. Het systeem vraagt u opnieuw zodat de nieuwe instellingen van kracht.

Meer informatie

Hyper Threading CPU's bevatten een tweede CPU (virtuele). Met Deze functie multithread-toepassingen kunnen uitvoeren threads parallel in elk processor. Optreden als gevolg van de processor efficiënter gebruik bronnen en betere prestaties van multithread-toepassingen.

Windows XP Home

Opmerking: Windows XP Home kunt maximaal één (1) fysieke processor. Aangezien Hyper Threading wordt ondersteund, heeft het besturingssysteem echter het voordeel van de tweede processor (virtuele).

Eigenschappen

Artikel ID: 810231 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB810231 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:810231

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com