Υποστήριξη αναπαραγωγής DirectShow για αρχεία που εγγράφονται με τα Windows XP Media Center Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 810243 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια συμπληρωματική έκδοση για να ενημερώσει τα στοιχεία Stream Buffer Engine (SBE) και Encryptor/Decryptor (EncDec) τα οποία περιλαμβάνονται στο Windows XP Service Pack 1 (SP1). Εάν θέλετε να κάνετε αναπαραγωγή αρχείων που έχουν εγγραφεί στο Windows XP Media Center Edition (αρχεία .dvr-ms) σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Windows XP SP1, κάντε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης "Ενημερωμένη έκδοση για το Windows XP Service Pack 1 (KB810243)" από την τοποθεσία του Microsoft Windows Update στο Web. Για να κάνετε λήψη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, επισκεφθείτε την τοποθεσία του Microsoft +Windows Update στο Web:
http://update.microsoft.com

Περισσότερες πληροφορίες

Το SBE συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στο Windows XP SP1. Τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SBE για την αναζήτηση, παύση και εγγραφή ροής ζωντανού βίντεο χωρίς διακοπή της ροής. Οι μεταβάσεις μεταξύ ζωντανού και καταγραμμένου περιεχομένου είναι ομαλές. Σήμερα, το SBE υποστηρίζει προελεύσεις βίντεο MPEG-2 και ψηφιακού βίντεο (DV) σε ταχύτητες καταγραφής έως 20 megabit ανά δευτερόλεπτο (Mbps). Δείχνει ότι τα αρχεία που εγγράφονται στα Windows XP Media Center Edition αποθηκεύονται με επέκταση ονόματος αρχείου .dvr-ms. Η δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία .dvr-ms χρησιμοποιώντας το DirectShow εξαρτάται από την πολιτική προστασίας κατά της αντιγραφής που ορίζεται από τον ιδιοκτήτη του περιεχομένου, την υπηρεσία μετάδοσης ή και τους δύο. Εάν η υπηρεσία μετάδοσης καθορίσει ότι ένα πρόγραμμα έχει προστασία εγγραφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρεις λειτουργίες PVR (personal video recorder) χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή με Windows XP Media Center Edition (συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής του προγράμματος για προβολή κάποια στιγμή αργότερα), αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής αυτών των αρχείων σε άλλους υπολογιστές ή συσκευές. Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή οποιουδήποτε μη προστατευμένου τηλεοπτικού περιεχομένου του οποίου η εγγραφή έγινε με το Windows XP Media Center Edition στις ακόλουθες συσκευές:
 • Σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows XP Media Center Edition στον οποίο είναι εγκατεστημένες οι τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις
 • Σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows XP Home Edition SP1 ή Windows XP Professional SP1 και Microsoft Windows Media Player 9 Series ή σε κάποιο άλλο συμβατό πρόγραμμα αναπαραγωγής που βασίζεται στο Windows XP SP1 DirectShow (αυτό απαιτεί την ενημερωμένη έκδοση που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο)
Σημειώστε ότι τα αρχεία .dvr-ms περιέχουν βίντεο MPEG-2 και ροές ήχου. Για να κάνετε αναπαραγωγή αυτών των αρχείων, πρέπει να έχετε αποκωδικοποιητή DVD συμβατό με τα Windows XP.

Απαιτήσεις και προτάσεις για την αναπαραγωγή αρχείων .dvr-ms

 • Απαιτείται:
  • Αποκωδικοποιητής DVD που βασίζεται στο DirectShow και είναι συμβατός με τα Windows XP
 • Προτείνονται:
  • Επεξεργαστής που λειτουργεί στο 1 GHz ή ταχύτερος
  • Προσαρμογέας οθόνης με μνήμη 32 MB ή περισσότερη
Η αγγλική (Η.Π.Α.) έκδοση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της συντονισμένης παγκόσμιας ώρας (UTC) και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την καρτέλα Ζώνη ώρας (Time Zone) στο εργαλείο "Ημερομηνία και Ώρα" (Date and Time) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).
  Ημερομηνία  Ώρα  Έκδοση     Μέγεθος Όνομα αρχείου
  ---------------------------------------------------------
  26-Nov-2002 20:15 6.4.2600.1142 166.912 Encdec.dll    
  26-Nov-2002 20:15 6.4.2600.1142 219.136 Sbe.dll     
  09-Sep-2003 16:23 5.1.2600.1267  4.096 Verifmce.dll
Για να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Add or Remove Programs) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), για να καταργήσετε το στοιχείο Άμεση επιδιόρθωση για Windows XP (SP2) [Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το KB810243] (Windows XP Hotfix (SP2) [See KB810243 for more information]).

Τεχνική υποστήριξη για εκδόσεις x64 των Windows

Ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για τις εκδόσεις x64 των Windows. Ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει υποστήριξη, επειδή η έκδοση x64 των Windows περιλαμβανόταν στο υλικό σας. Ο κατασκευαστής του υλικού σας ενδέχεται να προσάρμοσε την εγκατάσταση της έκδοσης x64 των Windows με μοναδικά στοιχεία. Τα μοναδικά στοιχεία μπορεί να είναι προγράμματα οδήγησης συγκεκριμένων συσκευών ή προαιρετικές ρυθμίσεις για μεγιστοποίηση των επιδόσεων του υλικού. Η Microsoft θα σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, εάν χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη με την έκδοση x64 των Windows. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής του υλικού είναι πιο αρμόδιος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις x64 του Microsoft Windows Server 2003, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/default.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 810243 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwindowsupdate kbenv kbinfo KB810243

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com